Slováček ml. o otcově vztahu s Gelemovou: Táta není hloupý, aby... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováček ml. o otcově vztahu s Gelemovou: Táta není hloupý, aby...

Slováček mladší se rozpovídal o vztahu otce a Gelemové.
Slováček mladší se rozpovídal o vztahu otce a Gelemové. (Foto: profimedia.cz, Tonda Tran, FTV Prima)

Felix Slováček mladší (36) otevřeně promluvil o svém otci a jeho dlouholeté a o 40 let mladší přítelkyni Lucii Gelemové (37). Syn slavného hudebníka přiznal, že se pokoušel vztah otce a své matky Dády Patrasové (64) slepit, posléze to ale vzdal.

Jaký otec takový syn? Felix Slováček mladší stejně jako jeho otec Felix Slováček (77) má rodinné zázemí v troskách. Nevyšel mu vztah ani s jednou z matek svých dvou synů. „Asi jsem si špatně vybral. Ale já jsem taky nebyl vždycky stoprocentní. Každej vztah byl jinej a v každém byly jiné chyby na mojí i jejich straně. Určitě jsem ale měl moc brzy děti. Po půlroce, co jsme se poznali. Byl jsem naivní a hloupej, že jsem chvilku nepočkal. Nicméně mám krásný zdravý kluky. Nejlepší na světě. A miluju je,“ řekl Slováček junior pro magazín Blesk pro ženy.

Felix Slováček o odchodu od Dády:

Video se připravuje ...

Nyní to však vypadá, že po boku nové partnerky opět našel štěstí, stejně jako jeho otec, který je již roky ve spokojeném vztahu s Gelemovou, ačkoliv není stále rozvedený s manželkou Patrasovou. Slováček mladší také přiznává, že se vztah rodičů pokoušel napravit, posléze to ale vzdal. "Chtěl jsem nějak pomoct, ale nejde to, je to jejich život.“

Slováček mladší ze současného vztahu zatím žádné dítě nemá, stejně jako jeho otec. Fakt, že by mu jeho otec mohl pořídit s Gelemovou bratříčka nebo sestřičku, strach nemá. „Táta není hloupý. Přece si nebude dělat dítě teď, když si může užívat života,“ prozradil pro magazín Blesk pro ženy.

Felix Slováček Jr. - Vzkaz otci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.