Slováček to vybalil naplno! Tohle s Dádou sekne ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slováček to vybalil naplno! Tohle s Dádou sekne ...

Slováček s Gelemovou letos  oslavili šest let od výročí vztahu.
Slováček s Gelemovou letos oslavili šest let od výročí vztahu. (Foto: Martin Hykl, herminapress.cz)

Jen málokdo jim v roce 2014 dával velké šance na společnou budoucnost. Letos však Felix Slováček  a jeho partnerka Lucie Gelemová oslavili šestileté výročí od začátku vztahu. Svou lásku se nebojí dát najevo. Slavný saxofonista prozradil, čím ho Lucie okouzlila.

Když spolu začali tvořit pár, nikdo nechtěl uvěřit, že jde o skutečnou lásku. Saxofonista však s malířkou dodnes vrkají jako zamilované hrdličky. „Když jsem Lucii poznal, uchvátila mě její smyslnost, vtip, laskavost. Důležité pro mě také bylo, že jsem si s ní měl a mám pořád o čem povídat,“ řekl pro ŽivotvČesku.cz Slováček.

Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem

Video se připravuje ...

A co vlastně stojí za jejich fungujícím vztahem? „Myslím, že dnes už jsme sehraní. Ono ve vztahu je důležité také to, že máme k sobě respekt a úctu,“ svěřil se hudebník, který se svou partnerkou strávil také celou karanténu.

S Lucií si prý ani chvíli nelezli na nervy, takže to vypadá, že si v pozdním věku konečně našel tu pravou. „Pekla, vařila, já jsem třeba i pomáhal a někdy kibicoval,“ svěřil se dle webu Super.cz Slováček.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 9. 2020 • 01:04

Ewwa
nemyslím, že píšu pořád dokola a střídám chválu s pohanou.
A bydlím v kotli centra Prahy.Kdysi se tam dalo žít,

-bello-
30. 8. 2020 • 21:08

to: Ewwa
Tento nick je můj.
Já nemám vůli se převlíkat do jiných nicků. Jsou ty debaty tak důležitý ? Ty tady tvoříš dějiny? Já ne, tedy stíhám s jedním nickem.
Za tím co řeknu si stojím, ale můžu měnit názor, dle vývoje situací .Trvale neměnný názor má totiž jen dement, který nemaje kritického myšlení , neanalyzuje a přešlapuje furt na tý svý jedný jediný spartakiádní značce. (příkladem "spartakiádní značky " může být i cvičení Milionu chvilek na Letné )

Patrasová byla do Slováčka blázen a trápila se.Zahejbal.Byla to nafoukaná ženská a ráda ji nemám . Ale stála při zemi a rodině..Ano, Patrasová se zesměšňuje s Italem, ale to nevylučuje, že Slováček svým v ý b ě r e m partnerky , tj. Gelemové zesměšnil Patrasovou, také a to mocně! Patrasová je chytřejší a vyměnit ji za " tohle " je trapas! Navíc-Patrasová vydělala v své době pro rodinu víc, než celý Slováček u Gotta , ale byl to on, kdo vystupoval jako Bůh.
Nyní ten "Bůh" své nedomrlé " umělkyni " shání usilovně kšefty, když pražští galeristé ji nechtějí a je jen otázka času, kdy snobíci z pražských plesů manekýn označí Gelemovou za UMĚNÍ.
Sám Slováček už saxík neudejchá a myslím, že neudejchá ani tu 1 x za rok uskutečněnou ( říkám uskutečněnou! ) soulož se
" smyslnou " .

Ti dva spolu podle jejich častých článků v bulváru souzní, ale dle mého názoru , okouzlený Slováček s ní akorát může souznít při nakládání okurek, sázení semínek a malování květináčů u ní doma v Budějicích. V Garden Towers - v pidi bytě na Žižkově, který jí koupil nemá k souznění prostor. Tam by se s kastrólama nevešli, tam má "umělkyně " v kuchyni plátna, která jí nejdou na odbyt a v zimní zahradě 3x2 m by jí zplesnivěly. -
Čus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.