Felixův strach o Aničku graduje! Neuvěříte, čím ji chce spasit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Felixův strach o Aničku graduje! Neuvěříte, čím ji chce spasit

Felix Slováček s dcerou Annou
Felix Slováček s dcerou Annou (Jakub Ludvík)

Anna Slováčková (24) statečně bojuje s rakovinou prsu. Po operaci a sérii chemoterapií nyní prochází další fází léčby. Po celou dobu je zpěvačce velkou oporou rodina. Otec Felix Slováček (77) dokonce dceru zásobuje různými potravinovými doplňky.

Ačkoliv podle posledních výsledků by měla být zdravá, prochází další fází léčby. „Mám za sebou medikaci v podobě další chemoterapie v prášcích. Doufám, že stačilo jen jedno kolo a nebude se to opakovat. Teď mě čeká ozařování. Doufám, že mě nic nového nepřekvapí a že to je všechno za mnou,“ svěřila se dle Super.cz Slováčková.

Anička Slováčková po operaci nádorů:

Video se připravuje ...

 

Zpěvačka kromě klasické západní medicíny věří i v účinky léčby s alternativními přístupy. . „Jsem přesvědčená o tom, že spousta nemocí vzniká na základě psychiky. Přemýšlím proto o různých duševních cestách,“ řekla.

V boji se zákeřnou nemocí ji podporuje její otec. „Táta mě zásobuje různými potravinovými doplňky. Byla jsem v jeho péči. Kmenovými buňkami, houbami, placentou. Věřím tomu, že to určitě pomůže,“ prozradila Slováčková webu Super.cz.

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.