Slováčková po operaci nádoru: ODŘÍZNUTÁ OD DÁDY! Nemůže se s ní setkávat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováčková po operaci nádoru: ODŘÍZNUTÁ OD DÁDY! Nemůže se s ní setkávat...

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Instagram: Anička Slováčková)

Už ji propustili po operaci rakoviny prsu z nemocnice a nyní čeká na výsledky léčby. Nebyla by to ale Anička Slováčková (24), kdyby i v takové situaci nemyslela na všechny kolem sebe. „Neustále mě trápí, jak se lidé chovají k sobě i k přírodě,“ řekla deníku Aha! herečka a zpěvačka. Ani její vlastní problémy toto nezastínily.

Měla teď kvůli nemoci hodně času na přemýšlení a chtěla by, aby se lidé navzájem více ctili, milovali se a měli k sobě blíž. Aby si neubližovali. A taky aby si patřičně vážili přírody. Anička by si přála, aby konečně docenili, co pro ně znamená a začali ji skutečně chránit. I když teď musí prostořeká sestra Radka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 po náročné operaci nabrat síly a odpočívat, stejně jí to nedá a myslí na druhé.

„Ať na sebe hlavně všichni dávají pozor,“ přeje si dcera muzikanta Felixe Slováčka (76) a herečky Dády Patrasové (63). Proto také zveřejnila svůj příběh. Chtěla ostatní varovat a upozornit na možná nebezpečí. Současná stopka veškerého natáčení a hraní divadla nahrává tomu, aby se při čekání na důležité výsledky histologie herečka v klidu zotavila. Naštěstí je o ni i velmi dobře postaráno. „Jsem v péči mých blízkých přátel,“ pochlubila se Anička spokojeně. Určitě si nyní užije i vybranou kuchyni svého bratra Felixe (36), kterou si vždy tolik chválila.

Odříznutá od rodičů

Andulka absolvovala 12 cyklů chemoterapie a před několika dny podstoupila dlouho plánovanou operaci, při níž jí lékaři vyjmuli z prsu zhoubný nádor a uzliny. Do domácího ošetřování byla propuštěna v pondělí. Kvůli pandemii koronaviru se ale odřízla od světa a nevídá se ani s rodiči! Paradoxně ne kvůli sobě, ale jim. „Omezili jsme raději úplně kontakt. Neodpustila bych si, kdybych je, nedejbože, měla něčím nakazit,” svěřila se starostlivá dcera.

Byla to jízda!

Sice bojuje s vážnou nemocí, jenže jde na to s humorem. Na sociálních sítích prozradila, co se s ní dělo. „Moje první narkóza byla slušnej trip – znovu se mi v hlavě přehrál jeden z mých nejšťastnějších dnů v životě – a pak ze mě byla @ladygaga a měli jsme s @aura_kapela brutální show,“ vypsala se z pocitů. Nezapomněla poděkovat za skvělou péči všem sestřičkám, doktorům a sanitářům. „Tak uvidíme, co řeknou výsledky a co bude jak dál. Teď jsem poctivě doma, odpočívám, cvičím ruku a mazlím kočky,“ doplnila Anička.

Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
DWEI
23. 4. 2020 • 07:50

Aničce držíme palce a přejeme uzdravení!!! Eskapády jejich rodičů a hlavně matky - alkoholičky - jí určitě stály hodně nervů a stresu. Naštěstí má svůj byt a kupu kamarádů i bráchu, kteří pomůžou!

kinki
23. 4. 2020 • 07:24

Divna to rodina, tych Slovackovych. Este aj choroba je im dobra na to, aby sa o nich sustavne pisalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.