NÁHLÝ KOLAPS? Slováčka okamžitě vezli do špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

NÁHLÝ KOLAPS? Slováčka okamžitě vezli do špitálu

Felix Slováček a Lucie Gelemová
Felix Slováček a Lucie Gelemová (T. Tran, Instagram, Facebook)

Místo na chalupě exmilenky skončil v nemocnici! Cestou do Třeboně se Felixi Slováčkovi (78) z ničeho nic udělalo špatně a Lucie Gelemová (38), se kterou jel, ho okamžitě odvezla do špitálu v Písku.

Co přesně stálo za jeho náhlými zdravotními problémy, teprve ukáže série vyšetření. „V pátek jsem jel s Lucií k ní na chalupu k Třeboni, kde jsem chtěl strávit víkend, abych si odpočinul. Po cestě se mi udělalo zle, zvracel jsem, motala se mi hlava, a tak mě radši Lucie zavezla do nemocnice v Písku, kudy jsme projížděli,“ popsal Felix Nedělnímu Aha!. V nemocnici si ho rozhodně dva dny nechají na pozorování.

Aničky křest: Táta přišel, mámu nepozvala! A proč František vydělával více než Jan

Video se připravuje ...

„Teď mi udělají různá vyšetření. Na pokoji jsem sám, právě jsem poobědval, vaří tu výborně. A teď sháním křížovky, abych si tříbil smysly,“ svěřil se muzikant včera odpoledne, kdy ho přišla do písecké nemocnice navštívit výtvarnice Gelemová. Ačkoliv se už v květnu rozešli, stále se stýkají, a pokud má Felix volný víkend, tráví ho s Lucií na její chalupě v jižních Čechách. „Jsme kamarádi a na našem rozchodu se nic nemění. Okolnosti nás k tomu donutily a měnit to nebudeme,“ svěřila se Nedělnímu Aha! Gelemová, která narážela na zákonitou manželku Felixe Dagmar Patrasovou (65). Ta proti jejich vztahu bojovala.

Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
10. 10. 2021 • 06:35

Dobře mu tak Tonda z dediny ! Egoista s ozralou starou kašle na strašně nemocné dítě ! A ta Dáda je také k...nda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.