Krach vztahu Felixe a Gelemové: Co teď udělá Dáda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krach vztahu Felixe a Gelemové: Co teď udělá Dáda!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček
Dagmar Patrasová a Felix Slováček (foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Na ten okamžik čekala dlouhých 7 let. Dáda Patrasová (65) přiznala už dávno, že by vzala nevěrného Felixe Slováčka (77) zpátky. „Máme dvě děti, jsme spolu čtyřicet let, nejde to jen tak zahodit,“ přiznala herečka.

A dočkala se. Její muž a Lucie Gelemová (38) už nejsou pár. O svých pocitech ale herečka a zpěvačka zatím mlčí. Až se vrátí Felix z Jerevanu, kam odjel koncertovat, vyjádří se prý společně. Dáda chce slyšet, co Felix plánuje dál s jejich životy.

Naivně mu věřila

„Dlouhou dobu jsem naivně věřila ve změnu a pravdu,“ napsala Lucie v obšírném prohlášení. Měla tím zřejmě na mysli svůj předpoklad, kterým se ohání od začátku vztahu s ženáčem. Že totiž manželství Dády a Felixe bylo a je nefunkční. Ale to je ohraná písnička všech, co zahýbají. Herečku a muzikanta pojí víc než jejich majetek. Mají dvě děti a od nich dva vnoučky, jsou rodina.

Touha po venkově

Lucie se dle svých slov chce vrátit do rodných jižních Čech. „Toužím po rodině, životě na venkově,“ zdůvodnila Gelemová krach vztahu se Slováčkem. Těžko si ale přece mohla myslet, že jí tyto touhy vyplní muž o 40 let starší, který navíc patří k muzikantské špičce. Dokud to půjde, bude hrát, nepotřebuje stavět další hnízda. Všechen čas mu nyní zabere péče o ta stávající.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Patrasová slaví 65! Promluvila o natáčení nahých scén i o plastice

Video se připravuje ...

Po rozchodu útěk
Lucie tvrdí, že se Felix nevrátí do vily k Dádě, ale půjde bydlet ke svému synovi. „Upřímně mě nezajímá, co říká paní Gelemová,“ prohlásil k tomu Felix Slováček junior (37). A jeho táta? V současnosti je v zahraničí, konkrétně vystupuje v Jerevanu, takže akutní stěhování není rozhodně na pořadu dne. 

A co Dagmařin Ital?
Dádin italský přítel Vito, který 1. května oslavil padesátiny, je velkorysý. S Dádou se znají už 22 let a má ji natolik rád, že si hlavně přeje, aby byla zase šťastná. Skypovat si mohou pořád a zůstanou jim krásné romantické vzpomínky.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
18. 5. 2021 • 07:57

chudacek Mord zrejme Autor slataniny ,komu tykas ?!

mord
18. 5. 2021 • 07:31

Jak pro koho. Mluv za sebe a starej se o svůj mizerný život.

mbmb
18. 5. 2021 • 05:20

Nezajímavá je celá rodina !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.