Zvrat jako hrom! Felix přišel s návrhem, Dáda se nebrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrat jako hrom! Felix přišel s návrhem, Dáda se nebrání!

Dáda zase změnila názor?
Dáda zase změnila názor? (Blesk)

Hvězda dětských srdcí, která se ještě nedávno dušovala, že tentokrát má Felix Slováček (78) rozvod jistý, najednou promluvila o společné dovolené. Dává to smysl?

Je to jen několik dní, kdy se Dagmar Patrasová (65) vrátila od španělského moře, kde pobývala se svými kamarádkami. Z dovolené dorazila v dobré psychické kondici. Podle webu ŽivotvČesku ale nechtěla příliš rozebírat, jak budou následující týdny se stále ještě manželem vypadat. Před dovolenou ji totiž extrémně vytočil tím, že po návratu z Jerevanu okamžitě zamířil na oslavu narozenin ke své bývalé milence. A svoji rodinu tak pěkně vypekl. Teď už ale Slováčka tak úplně nezatracuje.

Bílá a Soukup: Hádka před kamerami. A Patrasová chce dát rodinu dohromady

Video se připravuje ...

„Přesné plány na léto ještě nemám, určitě ale chci hodně odpočívat. Když to dobře dopadne, ráda bych stihla ještě jednu dovolenou u moře. Letní dovolené s Felixem bych se nebránila, ale nechávám tomu opravdu volný průběh," prohlásila prý Dáda.

A zdrženlivě mluvil tentokrát i její manžel. „Já nikoho nehledám, jediné, co hledám, je v jízdním řádu, kam pojedu na dovolenou. Na tu letos pojedu s dětmi, ale vůbec ještě nevím, kam to bude. V té zemi musí být co nejmenší problémy s covidem," nastínil svůj plán. Sejde se nakonec celá rodina?

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
13. 6. 2021 • 00:23

-bello-
13. 6. 2021 • 00:22

Asi s ním děti na dovču nechtěly, pokud byl s tou šlap.kpu, anebo šlap.ka Gelemová dělala scény, jen zmínil svou rodinu.
Patrasová je vážně blbá

Greta
12. 6. 2021 • 22:07

Ano oblbování a polopravdy o tom novinářům jde.

Greta
12. 6. 2021 • 22:05

Prý zvrat a pŕitom článek který zkomolili novináři co ŕekla Dáda a co ŕekl Felix.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.