Kde je Patrasová, není Slováček... Dáda tvrdí: Felix se mě bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kde je Patrasová, není Slováček... Dáda tvrdí: Felix se mě bojí!

Slováček a Patrasová: Na veřejnosti si prý jdou z cesty.
Slováček a Patrasová: Na veřejnosti si prý jdou z cesty. (Machan, Klejch, Tran)

Felix Slováček jr. (37) dirigoval před kostelem sv. Ludmily na pražském náměstí Míru Smetanův Vyšehrad a pyšná máma Dáda Patrasová (65) ho přišla podpořit. Otec Felix Slováček (78) ale chyběl.

Opačně tomu bylo před časem, když jejich dcera Anička Slováčková (26) křtila svoji novou desku. To přišel táta, chyběla ale matka. Proč? „Manžel se se mnou na veřejnosti stále nechce ukazovat,“ komentovala situaci Dáda. A důvod? „To nevím. Dočetla jsem se, že bych prý mohla přijít opilá. Já ale přece nejsem blázen, abych dětem na veřejnosti dělala ostudu,“ míní Patrasová a dodává: „Anebo třeba Felix nechce, aby někdo věděl, že jsme v pohodě.“

Francie se loučí s Belmondem! A policie kvůli Ivetě vyhledala Rychtáře

Video se připravuje ...

Dádě s Felixem to prý teď funguje po všech stránkách. Dáda vaří, stará se o vnuka, on nakupuje a stará se o chod domu. Dokonce začal občas ve své ložnici ve společné vile přespávat. „Je ke mně pozornej, denně se ptá, jestli něco nepotřebuju. Nemůžu si stěžovat.“ Je vlastně v mezích možností s manželem spokojená. „Jen mě štve, že mně pořád předhazuje to pití a posílá do léčebny,“ je upřímná Patrasová.

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.