Nová kariéra Patrasové: ZAČÍNÁ OD NULY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nová kariéra Patrasové: ZAČÍNÁ OD NULY

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová  (Foto Aha! – Slávka Červená, Alexandr Malachovský)

V dnešní době plné nejistot je potřeba vzít osud pevně do svých rukou. A Dáda Patrasová ukázala, že se nových výzev rozhodně nebojí.

Plyšová Jůlie smutně kouká z kouta. Dáda Patrasová (65) se totiž rozhodla skočit na moderní vlnu. Po vzoru ostatních hvězd, ze kterých se v době covidové stali influenceři, je jednou z nich a právě proniká do tajů komerční spolupráce.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

Po psychedelických výjevech, kterými donedávna plnila sociální síť a které bezpochyby přilákaly další sledující je z Dády ambasadorka všeho možného. Spolupráce se očividně kupí, neb rozjařená Dáda nabízí skrze svou sociální síť skutečně pestré portfolio produktů a služeb. 

Poté, co ukázkově zpropagovala svého kadeřníka Jiřího Hrabala, který dokáže při trošce toho štěstíčka a Photoshopu kouzlit, neb z jeho křesla vstanete sice s účesem, který nosíte 20 let, ale zároveň s vyhlazenými vráskami, se pustila do doporučování kosmetiky. 

Je mi ctí být jednou z ambasadorek italské značky Guam. Podporuju je už dva roky a ráda budu dál,“ vysvětlila nedávno na Instagramu Patrasová a přihrála tak značce další zákazníky.

Dáda ale není žádná troškařka, která se specializuje jen na obor krásy. Její podnikání má přesah i do zvířecí říše. 

„Náš pes má novou lásku. Krmivo od firmy Pučálka. Spokojený Fatty moc děkuje za balíček a pro vás mám kód, který platí do konce září. DADA10,“ potěšila například nedávno i pejsky. A co bude dál?

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Mirka Nová
20. 3. 2024 • 22:27

Dojal mě příběh paní Patrasové, která se po osobních peripetiích rozhodla začít znovu a jít za svým snem. Obdivuju její odvahu pustit se v 50 letech do podnikání v úplně novém oboru. Vím sama, kolik úsilí a odhodlání to chce rozjíždět firmu od nuly. Je důležité si všechno dobře rozmyslet, a pak se pustit do práce. Já jsem si nejdříve nechala vyrobit na stránkách http­s://ww­w.ude­lejsi­plac­ku.cz/ placky pro své zákazníky, jako malou pozornost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.