Válka Roseových u Dády Patrasové. Felixi, ty lháři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Válka Roseových u Dády Patrasové. Felixi, ty lháři!

Společně se pouštějí i do vaření.
Společně se pouštějí i do vaření. (D. Černovský, M. Rušinová, archiv Blesku)

Chvíli to vypadalo, že jde Dáda ve šlépějích Džambulky Ivety Bartošové a že už neví, o povídá, teď ale otočila. Možná má na svědomí všechno Felix - anebo ještě někdo úplně jiný.

Je to jako Válka Roseových, akorát s jiným obsazením. Dáda Patrasová a Felix Slováček se napadají, jak jen to jde. Slovně (tedy zatím).

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video se připravuje ...

Dáda Patrasová (65) vydržela celých osm let úprk manžela k milence Lucii Gelemové. Po jejich rozchodu se měl Felix údajeně navrátit do rodinného hnízdečka. Dokonce zvelebovali vilu na Vinohradech. „Rekonstruujeme nějaké místnosti, tak dohlíží na řemeslníky. Doteď chudák plel i zahradu, ale já už jsem sehnala dvě zahradnice, které nám to tu dají dohromady a snad se budou potom i starat,“ rozplývala se ještě nedávno Dáda nad svým manželem.

Na otázku, zda spolu opět žijí, se vyjádřil každý z páru poněkud rozpačitě. Zatímco Dáda Blesku řekla, že  je u ní manžel je tu od rána do večera, Felix se v jiném rozhovoru pro stejné médium pasoval do role svobodného mládence, který by se nebránil novému vztahu. Směrem k Dádě moc slov nevyslal a snažil se od tématu co nejdříve odprostit. 

Později Dádu nešetřil. Dal jí nůž na krk a řekl jí, že všechno je výmysl v její vypité hlavě a že pokud se okamžitě nezačne léčit, dopadne špatně. Jedovatá slina se táhla médii jako zlatá niť, ale Dáda toho má teď už fakt dost - ke všemu se vyjádřila.

 „O manželovi je známo, že je to patologický lhář. Navíc tohle nebylo z jeho hlavy, ale byl proti mně naočkovaný. Z čí hlavy tyhle lži vyšly, si už domyslete,“ řekla Blesku Dáda, která si tvrdě stojí za svým. Vzkázala také, že fungují jako rodina. A to, že nebyla na křtu Aniččina CD? „Je mi úplně jedno, co kdo říká, my fungujeme jako rodina a žádné řeči nás nerozdělí. Rozhodně není pravda, že by mě manžel s dětmi odřízli. Všichni se společně stýkáme. A na křtu CD Aničky jsem nebyla z důvodu, že jsem hlídala vnuka. Ale pozvaná jsem byla,“ dodala herečka.

Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
11. 9. 2021 • 07:30

Fotka jak Tonda vylizuje hrnec je úžasná. A věrohodná !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.