Anička a slavný tatínek Felix Slováček: Bude duet?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anička a slavný tatínek Felix Slováček: Bude duet?!

Něco se chystá...
Něco se chystá... (Jakub Ludvík)

Sešli se na stejné akci, ale na pódiu vystoupili každý zvlášť. Je k neuvěření, že Anička Slováčková (26) a táta Felix Slováček (78) dosud nemají společnou skladbu, se kterou by se mohli pochlubit světu.

Na soutěži krásy Miss Svoboda byla Anička čestným hostem a Felix, jakožto odborník na ženy, zasedl v porotě. Kdo by ale čekal, že na pódiu kráska zazpívá a tatínek ji doprovodí na saxofon, tak se mýlil.

„My vlastně s tátou společnou píseň nemáme. Možná bychom měli něco zařadit do našeho repertoáru. Samotnou mě to vlastně překvapuje,“ přiznala Anička. S bratrem Felixem jr. (37) mají ale duetů spoustu. Teď má mladá zpěvačka a herečka šťastné období. Vyšlo jí debutové album, koncertuje, znovu natáčí Ordinaci v růžové zahradě a má za sebou úspěšný boj s rakovinou. „Na pravidelné kontroly chodím stále. Teď už jen jednou za půl roku a výsledky jsou v pořádku,“ dodala na závěr dcera herečky Dády Patrasové (65).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.