Patrasová vs. Slováček: TOTÁLNÍ PONÍŽENÍ pro Dádu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Patrasová vs. Slováček: Felix přitvrzuje, TOTÁLNÍ PONÍŽENÍ pro Dádu?

Slováček po slovech Patrasové přitvrdil: Mám z IKEMu takový papír…
Slováček po slovech Patrasové přitvrdil: Mám z IKEMu takový papír…  (Machan, Klejch, Tran)

Slovní přestřelka mezi manžely se odehrává formou „Když ty, tak i já!“ Felix Slováček (78) nařkl Dagmar Patrasovou (65) z alkoholismu. Ta mu úder pod pás okamžitě oplatila. Ale, jak se zdá, s o dost nižší razancí.

Známý saxofonista prohlásil o své manželce, že by se měla jít blesku rychle léčit, jinak dopadne jako tragicky zesnulá Iveta Bartošová (†48). No to konto Dagmar Patrasová prohlásila, že do léčebny by měl v tom případě zamířit i Felix Slováček, neboť i on má takzvaně máslo na hlavě. „Já bych se měl jít také léčit? Tak to nevím s čím, já jsem úplně zdravej,“ zareagoval s velkým překvapením Felix na přímou otázku Blesku a dodal: „Mám i takový papír z IKEMu, že jsem jako řípa,“ dodal Slováček.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...

O své manželce ale bohužel tvrdí přesný opak. „Demence. Alkohol. Dokud se nezačne léčit s pitím, nemá cenu s ní cokoliv řešit,“ přiznal Felix, který se údajně bojí i o její život. „Jestli to takhle půjde dál, bude to její konec a umře. Je to pak cesta Ivety Bartošové,“ svěřil se.

Jeho slova ale pochopitelně hvězdu dětských srdcí popudila. „Jsem z toho moc špatná, co je můj manžel schopen vypustit z úst. Nechápu, jak může takto veřejně a ponižujícně hovořit o matce svých dětí, které miluje. Ale jestli mě Felix chce dostat mermomocí do léčebny a pojede se mnou, tak proč ne! Já bych mohla vyprávět za těch 40 let, ale nebudu…“ reagovala Dáda v rozhovoru pro Blesk.

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
19. 8. 2021 • 22:16

Dědek Slováček i Patrasová jsou trapní. Každý prd ze soukromí cpou do bulváru. Slováček celý život promiskuitní ( kdyby nebyl známý a neměl tučné konto, málokterá by se na toho " krasavce " ani nepodívala) a Patrasová měla se s ním dávno rozvést a ne chlastat. Oba dva dělají ostudu svým dětem.

fany22
19. 8. 2021 • 19:54

Přesně tak.
A těmi prohlášeními ho ještě víc od sebe odpuzuje. Uvědomila si vůbec, že Slováček se nerozešel s Gelemovou, aby se vrátil k ní ???

ivanak
19. 8. 2021 • 16:14

Věřím,že za 40 let by mohla vyprávět. Nicméně ona to řeší alkoholem o tom není pochyb a to né,že bych se chtěla zastávat Slovac­ka..­.Nedo­kaza­la od něho odejít a raději ze sebe udělá alkoholicku..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.