Dýdžejka Pomeje se snoubencem na pokraji smrti: Může za to žabí jed! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dýdžejka Pomeje se snoubencem na pokraji smrti: Může za to žabí jed!

Andrea se vyfotila nahoře bez.
Andrea se vyfotila nahoře bez. (Instagram)

Dýchla na ně smrt! Andrea Pomeje (35) se svým partnerem Petrem Plačkem (43) podstoupili ceremonii kambo, při níž si do vypálené rány nechali vetřít žabí jed. Do minuty se jejich imunitní systém začal bouřit. Oba otekli, bylo jim zle a pak začali i zvracet.

Sexy dýdžejka kvůli stavům úzkosti a panickým atakám dochází k psychoterapeutce Lianě. Právě tam Andrea po několika sezeních došla k tomu, že její největší slabinou je představa smrti, a rozhodla se podstoupit brazilský rituál kambo. První termín ze strachu zrušila, napodruhé už rituál s přítelem Petrem absolvovali. To, co se s nimi dělo poté, je dost šílené. „Kambo – moje největší vystoupení z komfortní zóny za celý život... Nikdy jsem pro sebe a své zdraví neudělala nic tak velkého! Nikdy jsem necítila tak intenzivně svojí smrtelnost a věčnost zároveň,“ tvrdí Pomeje, která si sáhla až na dno.

Andrea Pomeje vyvětrala dekolt: Z jejích vymodelovaných ňader nespustíte oči!

Video se připravuje ...

„Když vám je aplikován jed ze žáby do vypálené rány, tak vaše tělo, u mě to bylo do minuty, si myslí, že umírá... Potom přichází fáze, kdy se začne burcovat celý imunitní systém!“ popsala dýdžejka, co se jí při rituálu dělo. „Je vám strašně špatně! Otevírá se podvědomí a vy začnete zvracet a chápat, co konkrétně dáváte pryč. Těžce se mi to vysvětluje, tělo už není pod vaší vládou a převládá duše! V tu chvíli se obnovuje spolu s imunitním systémem i ten nervový... Brní ruce, nohy... Křeče, obličej nateklý a tělo neovladatelné. Ten proces je extrém,“ tvrdí o rituálu vdova po producentovi Jiřím Pomeje (†54).

Kambo očista

Rituál údajně dovede léčit rakovinu, deprese nebo problémy s potencí. Dobrovolník si nejdřív nechá popálit pokožku a na rány se poté aplikuje stěr z kůže jihoamerických žab. Efekt se dostavuje za několik minut: dýchavičnost, opuchnutí, zrudnutí a poté nevolnost, zvacení, průjem. Po 10 – 20 minutách se sekret vyjme a dotyčný se poměrně rychle vrátí do normálního stavu.

Pomeje se snoubencem na Miss: Ňadra sotva udržela v dekoltu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.