Andrea Pomeje na dně? Vyhledala odbornou pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Andrea Pomeje na dně? Vyhledala odbornou pomoc!

Andrea se vyfotila nahoře bez.
Andrea se vyfotila nahoře bez. (Instagram)

Vždy energická a usměvavá dýdžejka Andrea Pomeje (35) není tak šťastná, jak se může na první pohled zdát. I když od smrti jejího manžela Jiřího Pomeje (†54) uběhlo už několik let, minulost ji stále tíží.

Prošla si krušnými časy, které na ní zanechaly šrámy. Když žila s producentem Jiřím Pomeje, dodávala mu sílu, když se rval se zákeřnou rakovinou. Ona sama se přitom trápila depresemi a do toho se musela starat o jejich dceru Aničku. Po jeho smrti se navíc musela vypřádat se záští ze strany veřejnosti.

Pak si ale našla svého dnes už snoubence Petra Plačka, se kterým žije už několik let. Podle jejího profilu na Instagramu by se dalo říct, že žije život svých snů. Ale pravda je celkem jiná. „Na terapii chodím zcela dobrovolně. Žádné léky jsem nikdy neužívala a neužívám, nejsou u mě potřeba! Naštěstí,“ svěřila se Andrea na svém Instagramu.

Andrea Pomeje vyvětrala dekolt: Z jejích vymodelovaných ňader nespustíte oči!

Video se připravuje ...

Přiznala tak, že jej život není zdaleka tak růžový, jak vypadá. „Mám za sebou velkou spoustu životních zkušeností, které mě sice nakopaly do zadku a posunuly vpřed, ale zůstaly po nich modřiny, které nevědomě ovlivňují můj nynější život,“ pronesla odvážně Pomeje. K terapeutce dle svých slov dochází proto, aby se zbavila nekonečného trápení a žila spokojeným životem. „Daří se to a jde to neuvěřitelně rychle," pochlubila se kráska svým pokrokem. Jen tak dál!

Manažer Bartošové a „brácha“ Pomejeho Pavel Pásek: Jirka měl s Ivetou peklo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
31. 7. 2023 • 04:55

Je to naprostá nula a k tomu šereda.

pragver
30. 7. 2023 • 22:42

Je to tak ! A jméno by si už mohla taky změnit !

lekno
30. 7. 2023 • 21:54

Jaké pak ? Svého pokrývače Petra P. si Andrea našla ne až po smrti Jiřího P., ale v době, kdy Jiří ještě žil. Nemoc se mu potom vrátila. Ona podala žádost o rozvod. On se musel odstěhovat z jejich společného bydla. To mu asi fakt „dodalo síly“ – takový vyhazov.. A když už byl na tom Jiří moc špatně, umřel v soukromé nemocnici, ona s ním nebyla. Navštěvoval ho tam kamarád. Tehdy Andrea žila už nějakou dobu s Petrem. Tak z ní teď nedělejte extra svatou manželku a extra oporu Jiřího. Držte se prosím faktú. Lidé si stejné budou pamatovat, jak to doopravdy bylo..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.