Konec pro Harryho a Meghan: Po podvodu nešlo jinak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec pro Harryho a Meghan: Po podvodu nešlo jinak

Harry a Meghan
Harry a Meghan  (profimedia.cz)

Sussexové neprožívají zrovna růžové období. Už delší dobu se mluví o tom, že je jejich manželství v hluboké krizi, Harryho ve vztahu podle svědectví bývalého komorníka Lady Diany (†36) drží už jen děti. Teď mají navíc na krku vážné obvinění.

Podle Spotify ušila Meghan Markle (41) pořádnou boudu na posluchače. Její podcast Archetypes, za který inkasovala pořádný balík totiž není tak docela její dílo. Podle webu Podnews vedly rozhovory s respondenty její zaměstnanci. Teprve šikovní střihači a zvukaři do díla zakomponovaly její hlas a před nahrané útržky.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...

Za unikátní obsah vyplatila společnost Spotify neuvěřitelnou částku 20 milionů dolarů, ty bude nyní s největší patrností po provalení podvodu požadovat nazpět. Prozatím Spotify s Meghan okamžitě zrušilo kontrakt. 

Na nekalé praktiky upozornila Allison Yarrow, která se stala jedním z hostů, posléze odtajnila, že rozhovor s ní vedla namísto Meghan zvukařka Farrah Safarfiová.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.