Skandální dokumentární seriál o Harrym a Meghan: Považují se za Lennona a Yoko?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandální seriál o Harrym a Meghan: Považují se za Lennona a Yoko?!

2022 Princ Harry a Meghan
2022 Princ Harry a Meghan (Foto Profimedia.cz, Getty Images)

Trailer k šestidílnému dokumentu Netlixu o Meghan (41) a Harrym (38) nedá fanouškům spát. Podle některých záběrů to totiž vypadá, že by si Sussexovi rádi přivlastnili pozici novodobého páru mírotvůrců jaký kdysi představovali John Lennon (†40) a Yoko Ono (89)!

Upoutávce na netrpělivě očekávaný dokument totiž dominují záběry, kde se královští utečenci nápadně stylizují jako ikonický pár ze sedmdesátek tvořený frontmanem nejpopulárnější kapely všech dob The Beatles a jeho exotické manželky. Harry má nasazené tmavé brýle a bekovku a hledí manželce zblízka do očí. John a Yoko úplně stejně pózovali v roce 1975 na udílení hudebních cen Grammy. Jenže zatímco John a Yoko byli autentičtí, Meghan a Harry jen trapně předstírají.

Podobnost těchto dvojic zmínil už před časem životopisec Robert Lacey (78), který Meghan přirovnal k Yoko a nazval ji »všehoschopnou ženou, která Britům ukradla jejich hrdinu (Harryho)«. Stejně tak kdysi Yoko odloudila Johna od zbytku kapely. Šest dílů doku-série, která má být podle tvůrců „syrová a absolutně upřímná“ a má nechat nahlédnout do zákulisí vztahů uvnitř britské královské rodiny uvolní Netflix už ve čtvrtek. „Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi,“ vysvětluje Harry, proč na nabídku kývli. „Když je ve hře tak mnoho, nestojí za to slyšet ten příběh od nás?“ nadhazuje v traileru Meghan.

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli

Video se připravuje ...

Lživá fotografie hordy fotografů

V traileru jsou také záběry na hordy fotografů, kteří údajně na Sussexovy pořádají doslova hony. „Musel jsem udělat vše, co bylo v mých silách, abych ochránil svou rodinu,“ říká v upoutávce princ. Záběr ale přinejmenším fabuluje. Podle deníku The Sun se v tomto případě vůbec nejedná o záběr paparazzů z honu na hlavní hrdiny dokumentu, ve skutečnosti jde o snímek skupiny fotoreportérů srocených na premiéře filmu Harry Potter roky předtím, než se pár vůbec setkal! „V upoutávce je naznačeno, že se fotografové, včetně mě, snažili zvěčnit královský pár. Ale to je nesmysl,“ řekl Doug Seeburg, fotograf listu The Sun a dodal: „Na té akci tehdy nebyli žádní členové královské rodiny!“

V lednu vydá paměti

Příští rok vydává princ Harry 416stránkové paměti s názvem Spare (Náhradník). Vyjde 10. ledna, přeložena bude do šestnácti jazyků a ve španělštině ponese podtitul »Život ve stínu«. Má jít o popis života druhorozeného prince, jehož údělem je nedostat se na trůn.

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.