Rozvod s Meghan na spadnutí! Milenka prince Harryho promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod s Meghan na spadnutí! Milenka prince Harryho promluvila

Nový dokument o životě Meghan a Harryho
Nový dokument o životě Meghan a Harryho (Netflix, The Duke and Duchess of Sussex)

Umí si to načasovat! Jen krátce před vydáním intimní zpovědi prince Harryho (38) promluvila jeho milenka. Prý, protože očekává, že o jejich románku kniha informovat nebude, tak ať je příběh úplný... A co na to Meghan (41)?

O 13 let starší Američanka Catherine Ommanneyová (51) zazářila díky pár reality show, teď se ale představila v roli milenky prince, který hledal útěk od konvencí královské rodiny. Podle všeho může být vévodkyně ze Sussexu ale v klidu. Jde o léta starou záležitost. Harrymu bylo tehdy 21 let, s Meghan se seznámil až téměř deset let poté.

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli

Video se připravuje ...

„Chovali jsme se jako naprostí puberťáci, bylo to nejlepší období mého života. Dostala jsem od něj ten nejvášnivější polibek ze všech,“ popsala Ommanneyová  divoký románek pro britský list The Sun. V tu dobu jí bylo 34 let a doma měla už dvě děti. 

Důvod, proč se rozhodla vytáhnout staré kostlivce ze skříně, je prostý. „Silně pochybuji, že tam (v Harryho knize, pozn. red.:) o nás najdu byť jedinou větu,“ nechala se slyšet.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.