Meghan Markleová ve skličujících bolestech: HOSPITALIZACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan Markleová ve skličujících bolestech: HOSPITALIZACE!

Meghan dostane od bulváru jednu libru
Meghan dostane od bulváru jednu libru (profimedia.cz)

I slavné tváře se mohou potýkat s problémy »obyčejných lidí«, které umí pěkně potrápit. Své o tom ví i vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová (41), která se rozpovídala o bolestech, které ji léta sužují.

Snaží se jíst zdravě, záleží jí na životním prostředí a zdá se, že dělá vše správně. Tělu ale ne vždy lze poručit a někdy si zkrátka dělá, co chce. I sebelepší životospráva je na některé zdravotní nesnáze krátká. Meghan Markleová by mohla vyprávět. Podle informací slovenského webu zena.pluska.sk Meghan v minulosti trpěla silnými migrénami. Bolest hlavy byla místy tak neúnosná, až manželka prince Harryho (38) dokonce musela být hospitalizovaná. Nad zdravotními neduhy nakonec vyzrála.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Video se připravuje ...

Léky neplnily svou funkci dostatečně dobře, a tak se obrátila na vyznavače alternativní medicíny. To, jak se ukázalo, byl správný krok. Akupunktura jí pomohla od bolesti, na kterou byly dříve slabé i léky. Jejich užívání nakonec pozastavila a více se zaměřila na východní medicínu, která jí údajně pomohla. Dále se obklopuje lidmi, již volí podobný přístup ke svému tělu, což jí též pomáhá. Zdá se, že heslo „Ve zdravém těle zdravý duch“ má evidentně něco do sebe...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
6. 1. 2023 • 22:59

Pluska.To je stejný matroš jako Plesk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.