Trapka Meghan: Z hvězdného příchodu blamáž jako hrom | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapka Meghan: Z hvězdného příchodu blamáž jako hrom

Před dvěma měsíci oslavila britská královna Alžběta II. (96) výročí sedmdesáti let na trůnu. To si nenechal ujít princ Harry (37) s manželkou Meghan (40). Jejich přítomnost nevyvolala žádné velké drama, což mnohé možná překvapilo. Až teď ale vyšlo najevo, že se vévodi ze Sussexu dožadovali lepších míst v katedrále, kde probíhala ceremonie.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
02. 08. 2022 21:45

Dobrá slátanina. Uvaděčka byl muž v uniformě.
Jak to bylo se zmeškaným autobusem, to nevím, ale těsně před Harrym přijel šedavý mikrobus s jeho sestřenicemi a jejich manžely. Jestli bylo počítáno, že tam pojede všech šest osob, to je těžko říci, protože to nebylo zase tak velké vozidlo.
Ale informace o dožadování se nějakých míst v blízkosti královny je rozhodně mylná, jelikož královna se vůbec nezúčastnila!
Harry s Meghan šli celkem ochotně do druhé řady (konečně téměř vždy seděli ve druhé řadě), ale očekávali, že budou sedět na kraji. Ne kvůli výhledu, ale kvůli pořadí při odchodu. Kdyby se sestřenice posunuly, tak si v klidu a beze zmatků všichni mohli sednout. Takto museli čtyři lidé vystoupit z té řady, Harry s Meghan šli na místa uprostřed a na kraj si opět sedly sestřenice.
Vzhledem k tomu, že logicky jde Harry (jako 6. v pořadí na trůn) při východu z katedrály před sestřenicemi, musel být Harry z nelogického zasedacího pořádku zmaten. Později mu došlo, že zasedací pořádek je měl ponížit a z katedrály dokonce mohli odejít až za bratrancem Peterem a strýcem.
Následnou recepcí v Guildhall nepohrdli (nebyly to dvě akce "recepce" a "oběd", ale jedna), ale nikdo je tam nepozval. Byli totiž zváni pouze pracující členové královské rodiny.
Já nevím, z čeho ty články překládáte, že píšete takové nesmysly.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.