Harry polyká slzy: Nemilosrdná prohra s časem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry polyká slzy: Nemilosrdná prohra s časem

Princ Harry to za královnou nestihl...
Princ Harry to za královnou nestihl... (archiv)

Zhoršení zdravotního stavu královny nabralo velmi rychlý spád. Zatímco princ Charles III. (73) a princezna Anne byli u matky téměř okamžitě, ne všichni členové rodiny stihli přijet. Královna tak nakonec umírala bez rozloučení s Williamem a dalšími dvěma syny, princi Andrewem a Edwardem. Boj s časem prohrál i její nejmilovanější vnuk. Letadlo prince Harryho dosedlo na přistávací dráhu 15 minut po skonu babičky. 

Ani rychlý přesun a odvolání charitativní akce, které se měl Harry (37) i Meghan (41) účastnit, nestačily k tomu, aby se Harry ještě naposled shledal s královnou.  Do Balmoralu nakonec přijel s půlhodinovým zpožděním. Nebyl ale jediný. Za svou matkou nestihli dojet ani princové Andrew a Edward, kteří do Balmoralu přijeli spolu s Williamem (40). Harry se v Balmoralu zdržel jen dobu nezbytně nutnou, zbytek pozůstalých opouštěl jen 12 hodin po příjezdu. 

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...

Ačkoli jsou vztahy mezi členy královské rodiny napjaté, královna se vždy s Harrym snažila udržovat kontakt. Naposledy je pozvala i s Meghan a dětmi do Balmoralu v červenci, kdy si s nimi plánovala strávit čas bez zbytku rodiny, například prince Williama, který s Harrym už léta nepromluvil. Královna se chtěla potěšit zejména s pravnoučaty, nejmenší Lillibet, která nese jméno ní, totiž viděla za celý život jen 15 minut. Harry s Meghan za královnou ale nepřijeli...

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
6. 1. 2023 • 23:01

Když ho babička nepochopitelně pozvala místo aby s ním vyrazila jednou provždy dveře tak se neobtěžoval i když věděl že královně je 96.Když pak natáhla bačkůrky do médií hraje zdrceného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.