Imbecilka! Nová salva útoků Meghan na královnu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Imbecilka! Nová salva útoků Meghan na královnu?

Meghan Markle
Meghan Markle (Foto Profimedia.cz)

Z velkého usmíření asi zase nic nebude. Meghan Markleová (40) se totiž v médiích opět rozpovídala, přičemž neopomněla veřejně pošpinit královský protokol. Bývalá herečka, která s princem Harrym (37) vychovává dcerku Lilibet a syna Archieho, navíc zmínila i rasistické narážky. No... to se královně líbit nebude!

 

Podle vyjádření britských médií je mezi vévodou a vévodkyní se Sussexu a britským královským dvorem zase dusno. O to se přitom postarala sama Meghan, která veřejně prohlásila, že se i přes všechny snahy o odpuštění královským příbuzným kvůli svému původu, nepodařilo vztahy narovnat. 

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...

Kromě královny a příbuzenstva v posledním rozhovoru navíc zkritizovala celou Británii. Pro magazín The Cut se nechala slyšet, že britská média nazvala jejího syna Archieho slovem na "N", což je hanlivý výraz pro černošského občana. Tisk nekompromisně obvinila z rasismu a k dobru přihodila i pár nejapných poznámek směrem k protokolu, podle kterého má královská rodina sdílet rodinné fotografie s britskými médii. „Proč bych dávala fotku svého dítěte lidem, kteří oslovují mé děti slovem na N, dřív, než ji budu moci sdílet s lidmi, kteří mé děti milují?“ byla její reakce. 

To už ale bylo moc i na samotné členy médií. Nejenže nadzvedla ze židle moderátorku  britského televizního pořadu Sunrise Natalie Barr, která ji označila za pitomku, ale hněv se dostal i k protinožcům. Rozhlasový moderátor Kyl Sandilands (51), ji patrně v návalu emocí nazval imbecilkou. 

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
23. 10. 2022 • 12:11

Nevím co by tohle prolhané ho.ado mělo odpouštět.Odpustit by musela královská rodina jim.Blbka by na jedné straně chtěla za státní peníze ochranku pro sotva narozené miminko což v královské rodině nikdo nikdy neměl ale na druhou stranu vyšiluje že by ho měla veřejnosti ukázat.Prostě reportéři mají pravdu,madam je tupá jak venkovní úhel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.