Policie v domě Harryho a Meghan: Krve by se v nich nedořezal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policie v domě Harryho a Meghan: Krve by se v nich nedořezal!

Vévodové ze Sussexu
Vévodové ze Sussexu (Reprofoto Youtube /CBS)

Tohle nechce zažít nikdo, tím spíš rodiče malých dětí. Ani slavným tvářím se střety se zločinci nevyhýbají, spíše naopak. Princ Harry (37) a jeho manželka Meghan (40) museli do svého kalifornského sídla již několikrát volat policii. Situace byla pro ně o to nebezpečnější vzhledem k tomu, že během vloupání byla celá rodina doma!

Květen byl pro královský pár obzvlášť vypjatým měsícem. Jak informoval web tn.nova.cz, pouhých 12 dní od sebe dělilo dvě vloupání, která se na pozemku Harryho a Meghan udála v momentě, kdy ho i se svými dětmi, Archiem a Lilibet, obývali. Ve strachu o bezpečí své i svých dětí tak museli urgovat policii.

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...

Ta k sídlu přijela nejprve 19. května, a to již v 17:44, kdy se měla v okolí pohybovat neznámá osoba. Podruhé přijížděla policie 31. května ještě dříve, konkrétně v 15:21, tedy krátce před jejich odletem do Velké Británie, kde se slavilo platinové jubileum královny Alžběty II. Nepříjemné zážitky s nevítanými návštěvníky jejich sídla řešili Meghan s Harrym již několikrát, jednou dokonce i o Vánocích. Sláva si v jejich případě vybírá jednu nepěknou daň za druhou…

To tu snad ještě nebylo! Královská večeře na pláži v Santa Barbaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
30. 7. 2022 • 13:55

Načasování těsně před odletem do Anglie přivádí na myšlenku, že vše bylo smyšlené, aby se Charles s královnou obávali o bezpečí svých vnuků a pravnuků (které konečně uvidí na vlastní oči). A začali jim platit ochranku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.