Slizký přešlap personálu: Alžběta II. nevěřila svým očím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Slizký přešlap personálu: Alžběta II. nevěřila svým očím!

Vzpomínková mše na prince Philipa ve Westminsterském opatství - královna s princem Andrewem přijíždějí na místo
Vzpomínková mše na prince Philipa ve Westminsterském opatství - královna s princem Andrewem přijíždějí na místo (Reuters)

Personál britské panovnice Alžběty II. (96) je vybírán velmi pečlivě a chyby se obecně netolerují. I lidé, kteří se okolo královny pohybují, jsou ale pouhými smrtelníky a omylům se někdy zkrátka nevyhnou. Co však Alžbětě naservíroval šéfkuchař, by skousnul málokdo…

Chybovat je lidské. Když se ale nepovede pokrm připravený pro královnu Alžbětu II., lze očekávat, že budou padat hlavy. Mráz po zádech přejel šéfkuchaři i personálu, který pokrm servíroval. Královna si nepotrpí na honosné chody a dává spíše přednost jednoduchým pokrmům, kterým dominují různé druhy ovoce či zeleniny.

Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny

Video se připravuje ...

Královnin sluha Charles Oliver však zavzpomínal na chvíli, kdy se v servírovaném salátu objevila i jedna nevítaná ingredience. Jak informoval web tn.nova.cz, bylo dříve u královny a jejího zesnulého chotě, prince Philipa (†99), zvykem, že si během ochutnávání pokrmů dělali poznámky do bloků, které pak předali šéfkuchaři jako zpětnou vazbu. Z jedné konkrétní poznámky se však šéfkuchaři málem zastavilo srdce!

Co se bude dít, až Královna Alžběta zemře? Operace London Bridge 2. část

Video se připravuje ...

„Tohle jsem našla v salátu. Mohli byste to sníst?“ zareagovala královna podle portálu Leicester Mercury na slimáka, kterého v salátu objevila. Ačkoli by se mohlo zdát, že taková chyba stála šéfkuchaře flek, opak je pravdou. I královna má smysl pro humor a jen tak něco ji nevykolejí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.