Nejasnosti okolo jména Lilibet: Ušil princ Harry na královnu boudu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejasnosti okolo jména Lilibet: Ušil princ Harry na královnu boudu?

Princ Harry (37) je dvojnásobným tatínkem. S manželkou vévodkyní Meghan (40) mají syna Archieho (3) a dceru Lilibet (1), která dostala jméno po královně Alžbětě II. Harry měl sice žádat svou babičku o svolení, ale udělal to fikaně.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
12. 07. 2022 17:07

Těch verzí se může objevit více. Všichni teď válčí proti Harrymu a Meghan. První verze ale byla, že královna řekla, že se jí nezeptali, jestli mohou pojmenovat dceru Lilibet, ale že jí oznámili, že to udělají.
Pokud na to královna nebyla připravena, neměla čas na rozmyšlenou, tak se asi nezmohla na odpor. Takže já spíš věřím tomu, že byla zaskočena, než tomu, že jí neřekli jméno, které chtějí dceři dát.
Ale připustit, že královnu něco zaskočilo, že se neuměla ubránit, to je poněkud společensky nepřípustné. Takže věřme tomu, že jí podvedli!
Každopádně americké smýšlení Meghan, které si i Harry už osvojuje, musí zákonitě narážet na evropské, nota bene anglické smýšlení. Na společenský jemnocit.
Přece muselo být Meghan jasné, že po jejich dceři se budou jmenovat tisíce dalších holčiček, protože bohužel opičících se lidí po slavných osobnostech, je mnoho. A to si asi královna určitě nepřeje. Je to její osobní, důvěrná přezdívka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.