Konec přetvářky mezi Meghan a Kate? Bylo slyšet bučení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Konec přetvářky mezi Meghan a Kate? Bylo slyšet bučení

Vévodkyně Kate a Meghan Markle
Vévodkyně Kate a Meghan Markle (profimedia.cz)

Nevraživost mezi Kate (40) a Williamem (40) a Meghan (40) a Harrym (37) nezná hranic. Teď šla stranou už ale i líbezná tvářička Kate. Experti na neverbální projevy totiž zahlédli, jak se Kate na Meghan povýšeně ušklíbla. 

Narušené královské vztahy se jen tak narovnat patrně nepodaří. Meghan i nadále tvrdí, že má královská rodina jasné rasistické sklony, jelikož se před narozením syna Archieho prý dotazovali na jeho barvu pleti. Údajně měli mít obavy z toho, že se projeví geny Meghaniny matky, která je afroameričankou. O všem otevřeně hovořila také v pořadu Oprah Winfrey. To však Kate s Williamem tvrdě popřeli a prohlásili Harryho a Meghan za ostudu království. 

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...

Situace se nezlepšila ani při oslavách 50. jubilea vlády královny Alžběty II. Obě rodiny byly sice rozdělené, aby se nesetkaly, nicméně Kate očkem Meghan zahlédla. Podle International Bussines Times měla v ten moment utrousit jízlivé "wow". Princ Harry se prý aspoň pokusil pohledem zachytit bratra, ale bez úspěchu. Sussexové dostali čočku i od veřejnosti. Když dorazili na vzpomínkovou bohoslužbu, z davu prý podle TN.cz bylo slyšet bučení. 

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
soorry
16. 6. 2022 • 21:27

50 jubilea jo? Snad 70 let sedí na trůně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.