Dekórum stranou! Veřejná potupa Meghan, výsměch Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Dekórum stranou! Veřejná potupa Meghan, výsměch Kate

Vévodkyně Kate a Meghan k sobě láskou nehoří
Vévodkyně Kate a Meghan k sobě láskou nehoří (profimedia.cz)

To, že to mezi Meghan (40) a Kate (40) není úplně růžové, se všeobecně ví. Teď se ale potvrdilo, že vztahy jsou tak napjaté, že dámy nedokážou udržet ani dekórum. Ačkoli měli pořadatelé na starost, aby se nesetkaly a celé oslavy platinového jubilea nástupu královny na trůn se obešly bez faux pas, tohle jim tak úplně nevyšlo. 

Původní plán byl, že se Harry i Meghan budou tvářit nenápadně a nikterak na sebe nebudou upozorňovat. To se ale rozplynulo jako pára nad hrncem hned v momentu, kdy byl Harry značně rozladěný ze svého umístění. V kostele jim totiž náleželo místo v druhých řadách, kam byli posazeni ti méně významní hosté. 

Jindřich Forejt pro Blesk: Královně chybí po boku její princ!

Video se připravuje ...

O další antré se následně postarala i Meghan, která neudržela na uzdě svou mimiku a směrem ke Kate vysílala pohrdavé pohledy. Vévodkyně ze Sussexu také odvrátila hlavu od Kate, protože se na ni nechtěla dívat, čehož si bohužel všimli i uživatelé Twitteru, kteří sledovali přímý přenos. „Meghan otočila hlavu doleva, když kolem procházela vévodkyně z Cambridge,“ napsala jedna ze sledujících a další to jen potvrdili. Meghan se s Harrym neúčastnili ani koncertu v Buckinghamském paláci, po začátku závěrečné přehlídky odcestovali soukromým tryskáčem zpět domů.

Co se bude dít, až Královna Alžběta zemře? Operace London Bridge 2. část

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
9. 6. 2022 • 03:43

K cemu ta cela saskarna v tom kostele je. Za co se vlastne vsichni modlili??

-bello-
8. 6. 2022 • 20:19

Meghan je herečka, umí se tvářit mile.Kromě toho umí pracovat na rozdíl od Kate.
Kate vypadá od svých 20 na 50 let a je posedlá svým tělem. Pro ni nejsou povinnosti vévodkyně a protokolu otravné, ona na ty akce chodí "vynášet " sebe!

tryskomys
8. 6. 2022 • 18:19

Když už se musíte divit,tak spisovně,takhle prznit češtinu.Nikde to není růžové,ale jsou rodiny,které neperou špinavé prádlo na veřejnosti,to je celé.

hukrates
7. 6. 2022 • 16:56

Vy se nedivýte, ale já se divým. Takový přesný přehled o poměrech v královské rodině, to se hned tak nevidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.