Dusno mezi princi graduje: William zazdil oslavu Harryho dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dusno mezi princi graduje: William zazdil oslavu Harryho dcery!

Ani malá Lilibet neusmířila Harryho s Williamem...
Ani malá Lilibet neusmířila Harryho s Williamem... (Archiv)

Rodina je rodina, nehledě na vztahy, které v ní mnohdy panují. Princové William (39) a Harry (37) by mohli vyprávět.  V některých případech jdou ale spory stranou, například když se slaví první narozeniny dcery mladšího z bratrů a jeho manželky Meghan Markleové (40). Nebo tomu tak přeci jen není…?

Krom oslav ku příležitostí Alžbětina platinového výročí na trůnu přijeli Harry a Meghan za účelem narozenin své dcery Lilibeth, která 4. června oslavila rok. Ačkoli na událost v zahradě nedaleko hradu Windsor pozvali i WilliamaKate Middleton (40), ti se nakonec nezúčastnili. Jednak v tu dobu vystupovali na veřejnosti v rámci oslav výročí královny Alžběty II., jejich nepřítomnost měla mít ovšem i další důvod, a to spíše osobního rázu.

Mariupol padl. Ruští hackeři útočí na Česko. A Harry urazil otce i bratra!

Video se připravuje ...

„William je stále opatrný, když má trávit čas sám s Harrym, protože nikdy neví, co může následně prozradit americkým médiím,“ napsal deník New York Post. Jelikož je na britských ostrovech nedrželo nic víc a oba se již zúčastnili několika málo akcí v rámci oslav Alžbětina 70. výročí panování, v neděli 5. června se opět vrátili do Spojených států. Jak informoval slovenský Čas, nesetrvali ani do oficiálního ukončení velkolepých oslav.

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
13. 6. 2022 • 15:39

Na poddaných se to neprojeví. Královská rodina nemá výkonnou moc. Ale současná královská rodina bude rozprášena. Opratě převezme rodina Middletonova.
Přejme Charlesovi dlouhý život, aby monarchie zůstala v této podobě co nejdéle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.