Nejsmutnější den britské královské rodiny: Neplačte, malý princi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejsmutnější den britské královské rodiny: Neplačte, malý princi!

Pohřeb královny Alžběty II. - princ George s Charlotte
Pohřeb královny Alžběty II. - princ George s Charlotte (Reuters)

Dalo se to čekat, ale stejně se člověk při pohledu na slzící královskou rodinu neubránil dojetí. Jediné oko totiž při vyprovázení milované Alžběty II. (†96) nezůstalo suché... Slzám se neubránili nejstarší členové rodiny v čele s králem Karlem III. (73), ani ti nejmladší jako princ George (9) a jeho sestřička Charlotte (7).

Královna byla dobře známá tím, že své emoce držela na uzdě. O její rodině to však v pondělí neplatilo, ale... Kdo by se jim divil, že? Jakmile se ocitli před Westminsterským opatstvím, odkud se po obřadu rakev vydala do Windsoru, byla pro některé tíha okamžiku zkrátka přílišná. Hned po bohoslužbě si oči otírali princové George (9) a William (40), zatímco Kate (40) utěšovala princeznu Charlotte (7), která schovávala obličej do dlaní.

Pohřeb královny Alžběty II. s komentářem Jindřicha Forejta!

Video se připravuje ...

I tvář prince Harryho (37) byla zalitá smutkem, přestože to vypadalo, že se mu podařilo emoce udržet jakžtakž na uzdě. Na rozdíl od choti Meghan (41). Na její slzy stékající po líci po obřadu ve Westminsterském opatství si zuřivě cvakající armáda fotografů obzvláště smlsla. O jejím problematickém vztahu ke královské rodině, který už dávno britská média nepokrytě označují za snahy podkopat samotné základy monarchie, se přece jen popsaly stohy papíru.

Stejně jako o sexuálních eskapádách královnina prostředního syna Andrewa, jemuž se chvělo chřípí v průvodu od parlamentu ke katedrále. Nejvíce se držel asi princ William (40), protože i jeho otec, král Karel III., nakonec návalům smutku a emocí podlehl. Jeho oči zarudlé od pláče říkaly víc než všechna slova světa!

Král Karel III. v Ediburghu u rakve své matky, královny Alžběty II.

Video se připravuje ...

Meghan žádá o schůzku s králem!

Když to nedokáže sám Harry, postará se o to jeho choť Meghan! Ta podle zpravodaje Neila Seana z televizní stanice NBC, který se odkázal na důvěrný zdroj, požádala v dopise krále Karla o osobní schůzku, na které chce vyřešit všechny spory, jež má pár s královskou rodinou! Meghan a Harry se totiž chtějí urychleně vrátit domů do Ameriky, kde na ně čekají jejich ratolesti, syn Archie (3) a dcerka Lilibet (1).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.