William kontra Harry: Tak tohle je definitivní konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

William kontra Harry: Tak tohle je definitivní konec!

Již tolik poznamenané vztahy mezi bratry Harrym (38) a Williamem (40) dokument o mladším zmiňovaném a jeho manželce Meghan (41) zřejmě nadobro zpřetrhal. Útoky na královskou rodinu jako na instituci byly očekáváné. Že si ale princ nebude brát servítky, co se staršího bratra Williama týče, a to i přes kdysi silné bratrské pouto, čekal málokdo. Mnozí tvrdí, že je to poslední hřebíček do sourozenecké rakve.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
05. 01. 2023 17:58

Všeho dočasu...Ti dva "Amerikáni" to je páreček. Z těch nenávist, nepokora, neslušnost, nemorálnost, nestoudnost, nečes­tnos­t,nech­ytros­t, neinteligence, nekritičnost, neomalenost jen kape. Chudáci děti,přeci, kdyby byli jako rodina v pohodě,tak jen září štěstím a žijí si krásný život se svými dětmi a na všechno ostatní hází bobek. Je mi jich strašně líto, život je krátký, ty se hledali, až se našli. Škoda, že jeden z nich není schopen zavelet.... a dost!!!!! Budeme se ze života radovat a bratrovi v Anglii budu přát jen to nejlepší. To by se všem ulevilo....na toto jsou oba velcí slaboši...bohužel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.