Meghan trapně utřela: Kate odpálkovala nařčení s grácií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Meghan trapně utřela: Kate odpálkovala nařčení s grácií

Elegantnější princezu abyste pohledali.
Elegantnější princezu abyste pohledali. (Foto Reuters, ČTK/AP)

Seriál Harry & Meghan vzbudil nařčení už několikrát. To ale vévodkyni Meghan (41) ani jejího muže prince Harryho (38) neodradilo. V nejnovějším dílu Meghan popsala, jak to na královských akcích chodilo s oblékáním.

„Co vím, tak na společenských událostech nikdy nesmíte mít na sobě stejnou barvu jako Její výsost královna. Ale ani stejnou barvu jako kterýkoli z výše postavených členů královské rodiny,“ začala vysvětlovat vévodkyně. „Takže jsem si říkala, jakou barvu si na sebe asi nikdy nevezmou? Velbloudí hnědou? Béžovou? Bílou? Takže jsem nosila hodně neutrálních odstínů. Bylo to i proto, abych nevyčnívala z davu,“ dodala brunetka.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Královská rodina jako vždy nereagovala. Nicméně minulý týden pořádala princezna Kate (40) bohoslužbu na počest královny Alžběty II. (†96) a to, jak byli všichni přítomni oblečení, vzbudilo rozruch. Většina dam zvolila stejnou barvu – vínovou.

Podle expertky na královskou rodinu Amandy Platellové to nebyla náhoda a Kate tím chtěla Meghan vyslat jasný vzkaz. A jak se zdá, většina žen z rodiny s princeznou souhlasí a podpořily ji.

Forejt o novém dokumentu Netflixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
6. 1. 2023 • 22:54

Bod jedna,královna nebyla Výsost ale Její Veli­čenstv­o.Pr­avidla jsou jen dvě-pokud možno ne stejnou barvu jako královna (jen královna,ne ostatní) a nenosit červenou pokud je na akci přítomen někdo kdo je ve vyšším postavení.Zase plácá,­holči­na.Pa­matu­ji ji ve žluté,­růžo­vé,čer­vené,­modré­..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.