NECHUTNÝ SKANDÁL! Král Karel III. o tamponu pro Camillu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

NECHUTNÝ SKANDÁL! Král Karel III. o tamponu pro Camillu

Stará kauza opět ožívá...
Stará kauza opět ožívá... (L. Sheridan, The Sun, USA Today, Newsweek, Reuters)

S králem Karlem III. rozhodně nuda nebude. Když se totiž rozparádí, umí za to vzít, jak se patří. Proti gustu žádný dyšputát. Ovšem ve chvíli, kdy jste členem královské rodiny, a vaše peprná milostná konverzace opustí soukromý prostor a obletí celý svět, máte na hrbu pořádný skandál. 

Ach ty začátky vztahu. Milostné vzplanutí by se dalo přirovnat k tsunami a představivost jede na plné obrátky. A samozřejmě se nevyhýbá ani vyšším kruhům. Kauza, kdy unikl odposlech soukromého rozhovoru Camilly a tehdy ještě Charlese  v roce 1993, se zapsala na seznam pořádných faux pas britské rodiny, která je pověstná svými přiškrcenými konvencemi. Už by se na ni dávno zapomnělo, kdyby nebylo tvůrců seriálu Koruna, kteří ji nechali ožít v jednom z posledních dílů.

Vnoučata královny drží stráž u rakve babičky Alžběty II.

Video se připravuje ...

Lascivní rozhovor se povedlo zachytit jednomu z amatérských opravářů rádií, vedle toho, že se současný britský král s Camillou bavil o společné budoucnosti, konverzace se i přiostřila a spadla do sféry erotických představ. „Bože, budu žít v tvých kalhotech,” řekl král Karel III. své milence. „A v co se proměníš? V kalhotky?” odpovídá v nahrávce Camilla. „Nebo, chraň Bůh, v tampon Tampax. To by bylo štěstí,” neváhal se s představami svěřit král.

Poprask se nekonal jen v královské rodině, od Charlese se odvrátilo i mnoho příznivců vlády monarchie. Charles byl totiž toho času ještě stále oficiálním mužem všemi milované princezny Diany...

Král Karel III. v Ediburghu u rakve své matky, královny Alžběty II.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
26. 7. 2023 • 04:11

Nechutné je jedině odposlouchávání soukromého telefonního rozhovoru.No a pak jsou nechutné ještě lži kterých je Koruna plná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.