Rozvod Meghan a Harryho? Svědectví přímo z království | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rozvod Meghan a Harryho? Svědectví přímo z království

Co by asi lady Diana říkala na snachu Meghan?
Co by asi lady Diana říkala na snachu Meghan? (archiv)

Zdá se, že princ Harry (37) žije po boku Meghan Markle (41) šťastný život, o to víc, když se vymanili z diktátu královského protokolu. Ne všichni ale jejich štěstí sdílí. Král Karel III. by byl jednoznačně pro rozvod. Meghan prý Harryho zmanipulovala. 

Dění v královské rodině začíná připomínat detektivku hodnou povolání speciální jednotky. Mluví se o manipulaci a vymývání mozků. To má mít podle všeho na svědomí krásná herečka z Kravaťáků, která u Harryho vytvořila dojem, že je ztělesněním zemřelé Diany

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

„Meghan je trénovaná herečka, která studuje lidi. Bezpochyby studovala i princeznu Dianu, její manýry vůči Harrymu, když byl ještě malý kluk,“ domnívá se spisovatelka a odbornice na královskou rodinu Candace Owens. Meghanino chování vykazuje jasné známky praktiky nazývané jako Freudian transfer. Usvědčit z manipulace ji pak měly některé činy, například to, že když byla těhotná, položila těhotenský test vedle vlasu Diany, či se s ní snažila spojit na jejím hrobě. Podobný názor má i člen ochranky královské rodiny Ken Wharfe, ten o praktikách Meghan promluvil i v rozhovoru pro GB News. 

Nakolik jsou tyto teze pravdivé, je otázkou, kterou si musí britská veřejnost zhodnotit sama, proslýchá se ale, že na straně odpůrců Meghan stojí i král Karel III. Měl se údajně vyslovit, že pakliže by se Harry s Meg rozvedli, je připraven synovi odpustit. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
24. 5. 2023 • 21:19

Jen ať si Harry zůstane s Meghan a dětmi.Královskou rodinu sprostě obviňoval jak se k němu chovala,tak si domů zavřel dveře.To bych raděj přizvala do rodiny zpět prince Andrewa a vrátila mu všechny tituly.Harry ať si zůstane kde je a vyžere si to.

Jozef Baumgartner
21. 2. 2023 • 14:43

Tá prostitútka si myslí že vysúdi pol Británie. Ja si myslím že MI 6 ju utratia. Aspoň bude veselo.

ELLA Průšová
29. 1. 2023 • 18:00

JN, proč myslíte, že na ně něco nakydal? Manipulátorem je hlavně Kate, ona chce mít první slovo, Meghan by nejraději vyškrábala oči! Kate i bratry dokázala poštvat proti sobě! Nechápu, proč se obdivuje stále jejich máma, to nebyla světice, jí bylo jedno, s jakým chlapem jde! Doplatila na to!

nemocna
23. 1. 2023 • 07:39

Mít druhé dítě pro případ nemoci prvního na orgány je hrozné svinstvo

Jana Nováková
20. 1. 2023 • 19:02

Kdyby se Harry rozvedl tak doufám,že by ho rodina nepřijala zpět.To,co na ně nakydal ,je neomluvitelný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.