Harry jako dárce orgánů pro Williama? Jasný status v monarchii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry jako dárce orgánů pro Williama? Jasný status v monarchii

Princ William asi nemá z Harryho vyjádření radost.
Princ William asi nemá z Harryho vyjádření radost. (archiv Blesku, Netflix, The Duke and Duchess)

Drsná zpověď prince Harryho (37), která vyšla knižně s názvem Spare, odkrývá stále více šokujících detailů ze života monarchů. Harry na stránkách mimo jiné píše, že jeho úloha na světě je jasná - má fungovat jako případný náhradník krve a orgánů pro svého strašího bratra Williama (40). 

 

Harry se nebojí veřejně přiznat to, co před světem mělo zůstat navždy utajeno. Jeho kniha, která je nyní v Británii tématem číslo jedna, odhaluje až příliš krutou pravdu života za zdmi Buckinghamského paláce a na dosavadní vnímání členů královské rodiny hází nové světlo. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

„Na tento svět mě přivedli proto, abych tu byl v případě, že se Williamovi něco stane," píše Harry v knize s tím, že jej s tímto statusem seznámili už jako malého. "Bylo mi to jasně řečeno už v útlém věku a časem mi to bylo připomínáno. Mým úkolem bylo dát mu zdroj rozptýlení, zábavy a v případě potřeby mu darovat orgán, jako například ledvinu, případně krevní transfuzi nebo kostní dřeň, " popisuje dále princ. 

Těžko říct, zda by se Willliam všakl mohl na případnou pomoc spolehnout. Od momentu, kdy se Harry vzepřel pravidlům královské rodiny a rozhodl se žít po boku Meghan svobodný život, jsou vztahy obou princů na bodě mrazu. 

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
26. 7. 2023 • 04:08

Žádná zkouška DNA nikdy nebyla a i když Diana rozhodně nebyla svatá kterou ze sebe dělala,Harry je Charlesův syn.Tehdy ještě nikdo z nich nikoho neměl.Diana zahýbala až v roce 1985 s Barry Mannakeem (kterému mimochodem Harry absolutně podobný není) a s Hewittem (kterému podobný je) měla vztah až od léta 1986 kdy byly Harrymu skoro dva roky.Teprve potom se na scéně objevila Camilla.

E M
19. 1. 2023 • 15:54

dovedete si představit co by bylo, kdyby byl prvorozený. Koneckonců zveřejnění zkoušky dna by to potvrdilo. Myslím, že je načase přestat z Diany dělat svatou. Stejně to bylo divné, to její těhotenství vzheldem k času který byl jaj pamatujeme.

E M
19. 1. 2023 • 15:51

Já nevím, ale proč neprozradili jak skončila zkouška DNA , kterou dělali, a výsledky tutlají. Kdo je táta se neví a možná by bylo načase to povědít. Vždyť i po Dianě by dědil pěknépeníze.

AHel
18. 1. 2023 • 13:48

Co jak je "Tesaříku", i v normálních rodinách se darují vzájemně také orgány, když to jde. to je projev lásky, mají pocit že pomohli ségře, bráchovi, mamince..... a nikdo nekvičí ...Harry je obluda bez sebevědomí, uštěkaný mončičák na hraní dětem, zoufalec!!!!!

Milla
16. 1. 2023 • 05:51

Zajímalo by mě kde Tesařík nakoupil že je to pravda a že to tak je.Lež jak věž.Harry a jeho support team.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.