Jak to má Laurinová s Rašilovem? Saša mě chtěl už v patnácti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak to má Laurinová s Rašilovem? Saša mě chtěl už v patnácti!

Seriálová svatba Sabiny se Sašou bude velkolepá!
Seriálová svatba Sabiny se Sašou bude velkolepá! (FTV Prima)

Vlastní svatbu ještě neměla. Teď si to ale Sabina Laurinová (48) alias Mery ze Sestřiček Modrý kód mohla vyzkoušet nanečisto aspoň před kamerou. »Ano« řekla svému kolegovi Sašovi Rašilovovi (48) alias MUDr. Michalovi Tomáškovi. Že by tím chtěla něco naznačit?!

Tak tohle natáčení si užila se vším všudy. Ve svatebním salonu byla maminka dcery Valentýnky (19) a Maji (12) totiž úplně poprvé, a tak si garderobu pro nevěstu vybírala pečlivě jako v reálu. Strávila tam několik hodin a vyzkoušela si hned patery šaty. „I já bych si takové vybrala. Mery by vyloženě za princeznu asi nešla, ale i mně v nich musí být dobře. A to se povedlo, bylo to těžké,” okomentovala to Sabina, která se ale vstoupit do manželství spíš bála.

Video se připravuje ...

Děsí se rozvodu

„Nejsem proti sňatku. Ale vidím kolem sebe, jak se spousta kolegů v euforii vzala a za rok byl rozvod. V dnešní době je hrozně jednoduché se rozejít, což mě trochu mrzí,” říkala před několika lety. V seriálu měla k ruce nejen hlavní kostymérku Jitku Huňkovou, ale i seriálové družičky Kristýnu Frejovou (48), Amélii Pokornou (15) a Veroniku Divišovou (17). „Měla jsem zvláštní pocit důležitosti,“ dodala Sabina. Jak jí to bude slušet, sledujte dnes večer na Primě od 20.15.

Jak už kdysi Saša miloval Sabinu

„Každý jsme k tomu přistupovali jinak. Saša už nějakou tu svatbu zažil, já jsem na jeho jedné dokonce byla,“ vzpomíná Sabina. „Sice jsme herci, ale když jsme si nasazovali prstýnky, tak jsem měla pocit, že z toho už neuteču. Ale pak někdo řekne stop!, rozloučíme se a každý se rozprchneme jiným směrem.“ Když ji Saša Rašilov v šatech poprvé uviděl, tak se prý krásně zasnil a zapýřil. „Vzpomněl si, že na škole, když nám bylo patnáct, jsem byla jeho platonická láska a teď se nám konečně kruh uzavřel.“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.