Syn Pepy Vojtka Adámek (7) v Ordinaci: Neumí číst, ale šprtá roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Syn Pepy Vojtka Adámek (7) v Ordinaci: Neumí číst, ale šprtá roli!

Radim Fiala, Jana Holcová a Adam Vojtek v Ordinaci
Radim Fiala, Jana Holcová a Adam Vojtek v Ordinaci (M. Hykl, TV Nova, Herminapress.cz)

V lavici se zatím moc nezabydlel, z první třídy syn rockera Pepy Vojtka (54) Adam (7) teď utíká před kameru Ordinace v růžové zahradě 2. „V pondělí dělal konkurz, a v pátek už točil,“ chválí ho máma Jovanka (41), ale má s jeho rolí starosti.

Syn frontmana Kabátů totiž zatím sotva přelouská slabikář, texty mu tak musí přeříkávat máma. „S texty mu pomáhám já. Tatínek má hodně práce, my se to učíme doma i s mladším Bertíkem. Ještě neumí dobře číst, takže mu je nahazuju. Naštěstí si to velmi rychle pamatuje. Dokonce je i schopný opravovat herce, pokud to neřeknou doslova,“ řekla Aha! manželka Pepy Vojtka.

Hlavní je škola
„Nečekala jsem, že ho vyberou. Je to náročnější na čas. Áda je zrovna prvňáček a nechci nic podcenit. Musí být v prvé řadě připravený do školy. Po škole stíhá kroužky i učení scénářů. Chci, aby chodil na natáčení připravený,“ dodala, že to není jen tak.

Je to velká láska
A vyplácí se! Macecha seriálového Filípka doktorka Zita v podání Jany Holcové (44) je z něj nadšená. „Je moje velká láska. Mám šestnáctiletou dceru a s Adámkem si užívám to, co už s Emou nemám. Pořád ho objímám a ňuchňám si ho. Je roztomilej a šikovnej! Umí vnímat, co mu říká režisér. Nestydí se, je bezvadnej,“ rozplývá se. A rockerův starší synek si to zatím nepolepil ani u herce Radima Fialy (49) alias doktora Hanáka, který mu hraje otce. „S tím nejsou problémy žádné. Pepa má strašně fajn kluka,“ směje se Fiala, který sám vychovává dva syny, do seriálu je ale zatím pouštět nechce.

Zpěvákem nebude
Adámka ateliéry nadchly. „Nejradši mám tátovu písničku: V pekle sudy válej... Ale nebudu zpěvák. Chtěl bych být fotbalista nebo herec. Texty se učím rychle. Pomáhá mi mamka,“ potvrdil školák s tím, že na tátovy koncerty chodí jenom občas. Ordinaci v růžové zahradě 2 můžete sledovat každé úterý a čtvrtek od 20:20 na TV Nova.

Jeho dramatická role
Adámek hraje roli Filípka, syna Radima Fialy (49) alias doktora Hanáka. Syna zplodil se sestřičkou Gábinou, kterou hrála SandraNováková (37). Po jejím odchodu ze seriálu nechali Gábinu odstěhovat i s dítětem do Německa. Jenže když se Hanák dozví, že jeho syn se má stěhovat na Tchaj-wan, rozhodne se tomu zabránit. Pro chlapce si zajede a malý Filip si bude muset zvykat na společné soužití s tátou a navíc i s jeho novou partnerkou doktorkou Zitou v podání Jany Holcové (44).



Přečtěte si
manunu
7. 2. 2020 • 15:33

Je zcela normální, že žák 1. třídy ZŠ neumí v pololetí číst natolik dobře, aby si sám přečetl scénář. Nevím, čemu se divíte. Jsem učitelka na prvním stupni, mám přehled.

ppadys13
7. 2. 2020 • 14:08

No to je nářez,sedm let a neumí číst ???????????????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.