Sebejistá Krainová a diety: Tím se vážně cpe?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sebejistá Krainová a diety: Tím se vážně cpe?!

Simona Krainová
Simona Krainová (Lucie Robinson)

Těžko uvěřit tomu, že za dva roky oslaví topmodelka Simona Krainová (48) půlstoletí. Stále si udržuje dokonalou postavu, pravidelně cvičí a je zastáncem zdravého životního stylu. Pravý důvod této rutiny ale možná leckoho překvapí.

Nic není zadarmo a topmodelka Simona Krainová si toho je vědoma. Své tělo rozhodně nešetří, maká na něm každý den, v kondici se udržuje díky pravidelnému běhu, ale honba za dokonalou postavou není jediným důvodem, proč své tělo vystavuje takové námaze. Modelka si chce hlavně dopřávat takovou stravu, na kterou má zrovna chuť!

„Hotovo: 10,3 kilometru. A teď zasloužená odměna. To je právě ta výhoda běhání, můžu jíst, co chci, kdy chci, a nepřiberu ani deko. A když si začnu hlídat ty bílé rohlíky s máslem k večeři, tři snickersky, polárku, chlebíčky se šunkou a bramborovým salátem, vepřové výpečky, čokoládové dorty, chipsy a další tunu strašně zdravých jídel, i tak zhubnu,“ svěřila se Krainová na sociální síti, jak uvedl Expresu.cz.

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video se připravuje ...

Než ale dokázala skloubit pravidelný pohyb s libovolnou stravou, vyzkoušela několik diet. Spokojená nicméně nikdy nebyla, jelikož dané diety musela poctivě dodržovat a jakýkoli výkyv přinesl svou daň. Proto se rozhodla veškerá pravidla zdravého stravování hodit za hlavu a vymyslela si vlastní. „Všechny ty velmi chutné krabičkové diety a keto nesmysly totiž přenechám ráda jiným. Tak dobrou chuť, ať jíte, co jíte. Jen vás prosím, netrapte se dietami. Zvedněte raději zadek a vyvětrejte si hlavu. To vám zlepší nejen kondičku, ale i náladu, na rozdíl od všech těch diet,“ dodala sebejistě Krainová.

Patrasová slaví a bilancuje. Co by dělal jinak? A Žilková to nandala Agátě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
30. 5. 2021 • 21:17

Pan manžel je mimořádně nepěkný,ona povrchní.Vsem jsou úplně jedno,Čížková by napsala uzasnaaaa

-bello-
30. 5. 2021 • 14:38

Je blbá, 10 km v tomlhe věku si odbourá akorát tak klouby.Jíst co chci za cenu, že se jde pak uštvat během je trapárna zrovna tak, jak diety.
Zajímá mě, od jakého koně jí půjčili chvost, který má na hlavě.
Kdyby Krainová mlčela, udělala by líp!
šechny do jedné se nenají.Nemají onugenetickou výbavu a mučí se

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.