Provokatérka Agáta Hanychová: Opičí se po Krainové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Provokatérka Agáta Hanychová: Opičí se po Krainové?!

Agáta Hanychová v náznaku rýpe do Simony Krainové.
Agáta Hanychová v náznaku rýpe do Simony Krainové. (Blesk)

Před pár týdny si Agáta Hanychová (36) zase rýpla do Simony Krainové (48), když prohlásila, že ona se dokáže vyfotit, i když nestojí na špičkách. Jen co vyrazila na dovolenou na Tenerife, vzala ale Simonin styl za svůj.

Na pláži se teď nefotí prakticky jinak než s jednou pokrčenou nožkou na špičce. Ne že by byl písek tak rozpálený, ale je to známý fígl, jak opticky zeštíhlit nožky a vlastně celé tělo. Nedávno přitom hlásala: „Tak dokážu se vyfotit, i když nestojím na špičkách.“

Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap

Video se připravuje ...

Což je oblíbená foto póza Simony Krainové, která si před objektiv nestoupá prakticky jinak. Modelky si dlouhá léta nemohou přijít na jméno a jejich ostré slovní přestřelky jsou legendární. Na dámské jízdě ale Simonina kouzla přišla Agátě najednou vhod. Exmanželka Jakuba Prachaře (37) přitom něco takového nepotřebuje. Tělo poslední měsíce mučí sacharidovými vlnami a cvičením několikrát denně a má to výsledky.

Patrasová slaví a bilancuje. Co by dělal jinak? A Žilková to nandala Agátě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.