KONEC KRÁLOVNY VEČÍRKŮ: Simona Krainová se loučí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

KONEC KRÁLOVNY VEČÍRKŮ: Krainová se loučí...

Simona Krainová
Simona Krainová (Pátek, Machan)

Kdo by to byl tušil, že si topmodelka Simona Krainová (48) tolik zvykne na život mimo společenské dění? Vždyť před pandemií se bez ní neobešla většina společenských událostí! Jako spousta lidí i topmodelka během covidové krize přehodnotila své priority. A zvykla si na to, že aby člověk mohl vydělávat peníze, nemusí vůbec vytáhnout paty z domu!

Simona Krainová patřila a stále patří mezi ty vybrané hosty, které pořadatelé na svých akcích rádi uvidí, jelikož zvučná jména přidají na celkové prestiži události. Jak to ale vypadá, jedno takové jméno ze seznamů VIP hostů vypadlo. Topmodelka si zřejmě za svůj život večírků užila až až, tudíž jí momentálně ani po rozvolnění návrat do společnosti nijak neláká. "Jsem zalezlá, online svět je pohodlný, můžeme pracovat z pohodlí domova. Využívám toho, hodně cestujeme. I když teď jsme tady, protože děti musí chodit do školy," přiznala topmodelka webu Super.cz.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...

Být asociál je vlastně fajn

Jako jedna z mála se tak spokojila se situací, která kvůli pandemii nastala, a na tomto aktuálním rozpoložení zatím nemá potřebu cokoli měnit. "Musím říct, že jsem si zvykla, že nejsem tolik ve společnosti, a jsem takový asociál. Vyhovuje mi to, ten klid a ticho. I kluci už jsou větší, našli jsme si společný rytmus a je nám fajn. Možná je to už i věkem, že nemám potřebu vyhledávat bujaré párty a vidět se s lidmi," vysvětlila.

Rozhodně to neznamená, že by kromě návštěv nejrůznějších akcí hodila za hlavu i práci. A třebaže se jí za život podařilo skloubit úspěšnou kariéru s rodinou, přeci jen je nyní ráda, že na rodinu má momentálně více času. "Mám spoustu hezké kreativní práce, tak se s lidmi nějakým způsobem vidím. Většinu svého osobního volna trávím s rodinou a je mi tak dobře. Nemám tendenci se pořád někde vystavovat a vystrkovat rohy," dodala smířeně Simona Krainová.

Sestry Krainovy poprvé spolu. Focení pro časopis Dieta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
25. 10. 2021 • 19:03

To už ji neuvidíme? Jen by mě zajímalo, co tvoří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.