Krainové manuál na chlapy: Vařit a nebýt slepice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krainové manuál na chlapy: Vařit a nebýt slepice

Simona Krainová má stejně fantastické tělo jako ve dvaceti
Simona Krainová má stejně fantastické tělo jako ve dvaceti (Klinika Yes Visage a.s.)

Co by si ženy bez modelky Simony Krainové (48) počaly. Radí jim, jak shodit přebytečná kila, jak mají cvičit, kde se nejlépe obléknou a nově jim prozradila, jak správně sbalit chlapa.

Blonďatá kráska Simona Krainová (48) žije už několik let po boku svého milovaného manžela Karla Vágnera mladšího (45). Rozhodla se proto svým fanynkám poradit, jak si takového chlapa na život najít, a především - jak ho svést.

Na svých sociálních sítích začala lekci tím, jak by se žena rozhodně chovat neměla. „Abyste dokázaly perfektně zaútočit, potřebujete výstřih až po pupík a sukni, která končí těsně pod zadkem. Pokud si prý chcete udržet chlapa, jsou důležité dvě věci. Neustále ho chvalte a vařte mu. Pak ho máte v hrsti, že hezky umyl auto, že hezky voní nebo že tu poličku vyrobil opravdu pěknou. Jo a taky se pořádně vyprste,“ napsala modelka ironicky na svůj profil. „Proboha, nebuďte takové slepice,“ dodala.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...

Žádná přetvářka

Takové chování podle Simony zapříčiní jen to, že pak žeba bude v mužských očích za trapnou manipulátorku. Nejdůležitější je být sama sebou, na nic si nehrát, nepřetvařovat se. Ženskost přichází zevnitř a podle Krainové má v sobě každá žena nějaké kouzlo.

Jestli Simona přesedlá z role modelky do role vztahové poradkyně, to ukáže až čas. Kariéru si ale zatím rozjela slušně, protože drtivá většina žen s ní v komentářích na sociálních sítích souhlasí.

Sestry Krainovy poprvé spolu. Focení pro časopis Dieta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Slavka2
26. 12. 2021 • 12:08

Nevím, kdo je tady slepice !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.