Krainová, Maxová, Šeredová: České krásky na sněhu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krainová, Maxová, Šeredová: České krásky na sněhu

České krásky ovládly hory
České krásky ovládly hory (Instagram)

Snowboard, běžky nebo zimní radovánky vylákaly na hory české topmodelky. Tereza Maxová (50) si vychutnávala vysokohorský svařák, Alena Šeredová (43) ukázala dcerce Vivien (1) krásy Krkonoš, Simona Krainová (48) stavěla sněhuláka v Beskydech a Nikol Švantnerová (29), sladěná do posledního detailu, brousila svahy na prkně.

„Se svařáčkem v ruce vám připíjím na zdraví,“ poslala Tereza pozdrav z hor, kde trávila celý čas s rodinou. V Česku se po dlouhé době objevila Alena se všemi členy rodiny a první kroky vedly do Krkonoš, kde má modelka luxusní roubenku.

Tereza Maxová vzpomíná na focení na obálku Reflexu v roce 1999 i na svou kariéru topmodelky

Video se připravuje ...

Šeredová žijící v Turíně pobavila roztomilou fotkou s Vivien. To Simona si dopřála dovolenou na horách, protože co nevidět frnkne za teplem. Královna nejen zimních outfitů Nikol miluje sladěné oblečení, pokud zavítá do après-ski, ale na snowboard si umí vzít pořádně ulítlé a hodně barevné oblečení. Kamila Nývltová (32) pro změnu nasadila batůžek a vyrazila do běžkařské stopy. „Sezona zahájena,“ napsala muzikálová Kleopatra.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.