Známá ikona modelingu v slzách! Náhlý skon manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Známá ikona modelingu v slzách! Náhlý skon manžela

Milada Karasová oplakává manžela
Milada Karasová oplakává manžela (Archiv)

Modelingová legenda Milada Karasová (65) zažívá možná ty nejtěžší chvíle v životě! Nečekaně se totiž loučí s náručí svého manžela Michala Dujka (†67). Jak Blesku potvrdila jedna z dávných kolegyň Milady, Melanie Vančurová (74), Dujka odešel náhle koncem minulého týdne. 

Modelingová legenda Milada Karasová (65) se neproslavila jen tím, že objevila Evu Herzigovou (48) nebo Terezu Maxovou (50), ale také tím, že si na pravou lásku musela počkat do druhé poloviny života. S Michalem Dujkou, díky němuž získala i titul hraběnky, se poznali, až když jí bylo přes čtyřicet. Trvalo dalších dvacet let, než si řekli právoplatné ano.

Milada Karasová: S výběrem modelek jsme na štíru

Video se připravuje ...

Michal Dujka byl příbuzným Karla IV. v 21. generaci. „Maminka je rozená Bubna-Litic, narodila se ve Vídni a vyrůstala na zámku v Doudlebách nad Orlicí. A protože většina české šlechty je nějakou větví vždycky propojena s Přemyslovci, a potažmo s Karlem IV., který byl dítětem Elišky Přemyslovny a Jana Lucemburského, jsme i my příbuzní Přemyslovců,“ sdělil už dříve Aha! Dujka. 

Karasová je z úmrtí manžela v šoku. Podle zpráv Super.cz totiž netrpěl žádnou prokázanou nemocí, jeho zdravotní stav byl úměrný jeho věku. 

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
23. 11. 2021 • 15:27

Možná podpůrné medikamenty od Uzla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.