Krainová dopadla jako Borhyová: PODRAZ JAKO HROM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krainová dopadla jako Borhyová: PODRAZ JAKO HROM!

Krainová s manželem
Krainová s manželem (Foto Profimedia.cz )

Chamtivci a podivní podnikavci zneužili další známou osobnost. Tentokrát se součástí takého menšího internetového podvodu stala nedobrovolně modelka Simona Krainová (48), která se teprve před pár dny vrátila ze slunného Karibiku.

Vyfotila se v černých plavkách, které se fanynkám líbily, a hned toho zneužili podnikaví lidé, kterým povolení asi nic moc neříká.„Myslela jsem, že je to váš produkt, ty plavky. Každopádně jsem se chtěla o firmě dozvědět víc, ale už mi neodepsali," napsala dle webu Expres.cz. jedna ze sledujících modelky. Ta patřila mezi mnohé ženy, které začaly mít o černé jednodílné plavky modelky velký zájem.

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém

Video se připravuje ...

Nic nového pod sluncem

„Zdravím, nespolupracuju s nimi, jen zneužili moji fotku k vlastní propagaci. Nic nového, krásný den i vám,“ vyjádřila se Krainová. Ta se tak přidala k Lucii Borhyové a Kateřině Cajthamlové, ty totiž také byly zneužity firmami bez jejich souhlasu. Ačkoliv se Simona neustále vystavuje na sociálních sítích a to, co je na internetu by se dalo brát jako něco, co je zdarma a pro všechny, přeci jen si nepřeje, aby někdo zneužíval její jméno a obličej bez souhlasu a také samozřejmě honoráře.

Polonahá Simona Krainová: Na procházce v centru Prahy!



Přečtěte si
honzina
6. 5. 2021 • 08:18

Dobře jim tak, když pořád mají potřebu ty svoje lascivní fotky vystavovat, jedna bučanda větší než druhá s IQ dlabaných necek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.