TRAPAS Kadeřábkové: Místo pochval přišel výsměch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

TRAPAS Kadeřábkové: Místo pochval přišel výsměch!

Tereza Kadeřábková
Tereza Kadeřábková (Instagram: Tereza Kadeřábková)

Bývalá královna krásy Tereza Kadeřábková, za svobodna Chlebovská, sdílela se svými fanoušky výsledek z výzvy a byla na sebe moc pyšná. Její sledující však Terezu zasypala spíše posměšky a nepříjemnými dotazy než pochvalami. Co udělala špatně?

Chtěla se pochlubit tím, že se nevzdala a udělala něco pro svůj vzhled a tělo, a pravděpodobně očekávala ovace alespoň za snahu. Místo toho však známá maminka na plný úvazek musela číst nehezké komentáře od rejpalů.

„30 DENNI “ZADKOVA” VYZVA pokořena. Trošku víc se o ni rozpovídám ve stories. Ale! 1. Jsem rada, že jsem výzvu dokončila. To byl můj hlavní cíl. 2. Zadek se mi (asi) trochu zpevnil, ale úplně převratně změny nevidím, současně jsem nemela žádná očekávání, takže je mi to v podstatě jedno. Hlavni je, ze jsem to zvládla a nesekla s tím uprostřed výzvy.(takové myšlenky byly co třetí den) 3. Přivodila jsem si i par modřin 4. Děkuju Všem, co jste se mnou dřepovali! A klidně mi sem napište Vaše pocity z výzvy,“ napsala ke snímku s vyšpuleným zadečkem Kadeřábková a fanoušci si na krásce fotbalisty Pavla Kadeřábka pořádně smlsli.

„Kde je ten zadek?“ zněl jeden z komentářů a spousta podobných se pod snímkem jen množila. „Možná by to chtělo spíš občas se nažrat,“ napsal další sledující. To Terezu asi moc nepotěšilo.

Sportovci na sítích: rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
25. 12. 2020 • 08:54

Hrůza vyzáblá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.