Novou Českou Miss je Tereza Chlebovská! Partyšová jako moderátorka pohořela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Novou Českou Miss je Tereza Chlebovská! Partyšová jako moderátorka pohořela!

Vítězce Tereze Chlebovské gratuluje Česká Miss World Linda Bartošová. Vpravo je Česká Miss Earth Tereza Fajkrová
Vítězce Tereze Chlebovské gratuluje Česká Miss World Linda Bartošová. Vpravo je Česká Miss Earth Tereza Fajkrová (reprofoto TV Prima Family)

Titul Česká Miss 2012 získala jednadvacetiletá Tereza Chlebovská. Slavnostní ceremoniál poznamenala neprofesionální Gábina Partyšová.

Studentka Ostravské univerzity českou krásu reprezentovala s číslem 14. Do finále se probojovala po selekci, při níž se počet finalistek zúžil na sedm, pět a následně jen dvě.  Titul převzala od herečky Claudie Cardinale, která zasedla v porotě.

Ta rozhodla o držitelce titulu Česká Miss World, jíž se stala Linda Bartošová z Vysokého Mýta. Čtenáři deníku Blesk zvolili Miss Earth Terezu Fajksovou. Nejlepší hlas má podle posluchačů rádia Frekvence 1 Veronika Hladíková.

Moderování se ujal hudební producent a porotce show Česko Slovensko má talent Jaro Slávik, který využil každé příležitosti k provokaci. „Hlas je fajn, ale myslím si, že talent je důležitější,“ navezl se do konkurence ve chvíli, kdy byla Veronika Hladíková oceněna za nejlepší hlasový projev. K jejímu ocenění pak dodal, že moderátorem může být každý, když to zvládne i Jiří Pomeje.

Od Slávika to schytal i Jiří Šlégr. Moderátor od něj chtěl doporučit nějaký dobrý hotel v Mexiku a poukázal tak na jeho aféru v nudistickém ráji.

Gábina Partyšová ve své roli selhala a dopustila se trapasu. „Karel Gott a Jaro Slávik se mě ptali na tvoje telefonní číslo. Kterému bys dala?“ rozesmála nechtěně celý sál. Na závěr nabízela zájezd na dva dny pro šestnáct osob...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
sabath
2. 4. 2012 • 14:43

Asi zrušim koncesionářský poplatek,jsou tam čím dál větší sračky,hlava mi nebere který *** ty programy schvaluje,to musí být hlava pomazaná!

xell
2. 4. 2012 • 13:37

.. výsledek , tak ten je stále stejný!! Vosková figurína bez mimiky s křečovitou tváří, trhavými pohyby za každou druhou větou a nečistý , chraplavý a nepříjemný hlas = Ivana Gottová

karamon
2. 4. 2012 • 13:33

Hlavně, že ty b.r.s.a si čuměla jako kravka na nový vrata a teď tady udílíš své chytré rozumy

p.r.d.e.l..hillarka
2. 4. 2012 • 13:30

..já se zbliju z tebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.