V PROSTŘENU budou vařit missky: Je lepší kuchařka Válková, nebo Nováčková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

V PROSTŘENU budou vařit missky: Je lepší kuchařka Válková, nebo Nováčková!

Jak se vaří podle missek?
Jak se vaří podle missek? (TV Prima)

Televizní pořad Prostřeno bude příští týden patřit dívkám, které bodovaly v soutěži krásy. Diváci se podívají do jejich soukromí a poznají, jak si u kuchyňské linky počínají missky. I ony se utkají o 40 tisíc korun.

Týden plný netradičných receptů v pondělí odstartuje finalistka České Miss 2011 Andrea Kabická. Ta vsadí na mezinárodní kuchyni a hostům připraví caprese, gnocchi a cheesecake. Česká Miss 2010 Jitka Válková vsadí na lehčí pokrmy. O výhru bude usilovat s rajčaty plněnými kuskusem, kuřetem po indicku a ovocným salátem s ořechy.

Denisa Domanská (Česká Miss World 2011) se nechala inspirovat kuchyní z rodného Kyjova. Konkurenci pohostí dokonce i domácím chlebem. Na mořské plody vsadila vicemiss z roku 2006 Barbora Vida. Její menu zahrnuje tatarák z lososa, krevety i mořského vlka.

Pátek bude patřit loňské vítězce České Miss Jitce Nováčkové, která už o den později předá trůn krásy své nástupkyni. Modelka s dokonalými křivkami všechny překvapí tatarským biftekem, hovězím masem a kalorickým dezertem. Prozradí také recept na svou štíhlou postavu?

Detaily z Prostřena najdete každý všední den na Ahaonline.cz



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
nenane
21. 3. 2012 • 18:09

Už ať je nová misska, na ty loňské dvě "nádhery" se nedá dívat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.