Vojtěch na pranýři! Nenávistné reakce kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojtěch na pranýři! Nenávistné reakce kvůli ...

Adam Vojtěch
Adam Vojtěch (Blesk)

Vážně je to trochu jako v pohádce Pyšná princezna. Bývalý ministr Adam Vojtěch (34) krátce zazpíval v talk show Jana Krause a hned z toho byl oheň na střeše!

„Byl jsem panem Krausem a jeho kolegy požádán, jestli bych v talk show zazpíval jednu píseň. Nějací novináři, nebo takzvaní hejtři, se toho okamžitě chytli a řešili, jak je možné, že jsem zpíval, když je to zakázané. Tak to není. Zakázané jsou koncerty, kde se převážně zpívá. Zpíval jsem dvě minuty na základě žádosti a hned z toho byla kauza,“ postěžoval si Adam Vojtěch v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou, že pro to neměli v zásadě žádné logické argumenty.

Vojtěch v Blesku: Opatření potřebujeme, muzikály bych ale nerušil. Školy mají zůstat:

Video se připravuje ...

Proti opatřením svého nástupce ale jinak rozhodně nebrojí: „Situace je dosti vážná. Jediná možnost, jak to zvládnout, je, že všichni budeme dodržovat pravidla a táhnout za jeden provaz. Pan profesor Prymula je člověk trochu jiné nátury, než jsem já. V tuto chvíli je to správné řešení. Opatření, která jsou, nejsou určitě nijak populární, ale z mého pohledu jsou správná. Doufám, že budou účinná, přivedou kýžený efekt a budeme časem zase moci žít plus minus normální život bez roušek,“ věří Vojtěch. Ten by se v dohledné době rád vrátil ke své milované muzice.

Tiskovka Babiše a Vojtěcha o koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
24. 10. 2020 • 16:33

"Situace je vážná.." V Púlnočním království a nejen v něm, zakázali zpívat, zakázali ven. Jen po špejdli v nosu, budeš chléb si žrát. Když ti s ní pak šilhá oko - co na tom ? Jseš v pohodě - jseš negativ.. Na den nebo dva ? Test z krve je "nanic", špejdle v hlavě bude ! Chce to po nás strýček Bill se svou krasavicí. Nedá se jim odolat - "jak púvabný pářeček" ! Kšefty světový to jsou, až slunce za mraky zaženou..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.