Vojtěch na kapačkách! Noci samoty bez manželky Olgy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojtěch na kapačkách! Noci samoty bez milované Olgy

Ministr Adam Vojtěch s milovanou Olgou
Ministr Adam Vojtěch s milovanou Olgou (Foto Blesk - Alexandr Malachovský)

Kvůli vyčerpání a stresu musel během jarních měsíců skončit dvakrát na kapačkách exministr zdravotnictví Adam Vojtěch (33, za ANO).

Prozradil to portálu ŽivotvČesku.cz. A domů se nechodil ani vyspat. V úřadu podle svých slov prakticky bydlel sám jako poustevník a spal tam jenom dvě až tři hodiny.

„Člověk prakticky žil na ministerstvu. Končil jsem práci někdy v jednu ve dvě ráno a vstával v pět i dříve," přiznal exministr. Velkou oporou mu po celou dobu prý byla jeho manželka Olga, které chce všechno nyní vynahradit a plánuje s ní založit rodinu. A protože se před patnácti lety účastnil castingu na SuperStar, vrátí se zpátky i k muzice. 

„Já bych rád, abych se více soustředil na věci, které člověka baví. Takže sport a hudba. Rád bych, kdybychom s mou kapelou mohli zase hrát, byť je otázka, jak to bude a jak budou akce. Ale minimálně bych se tomu chtěl věnoval více," dodal natěšeně.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
partnerkou



Přečtěte si
adam.jacques
29. 9. 2020 • 15:21

Tak si zkus jit zacvičit 2 hodiny v roušce, tak jak jste to na jaře přikazovali nám! A pak dej vědět jak se ti cvičilo 👎A klidně v tom hadru můžeš i kdákat na pódiu šašku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.