Velký návrat exministra Adama! Budete zírat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaný návrat exministra Adama! Budete zírat

Adam Vojtěch
Adam Vojtěch (Jiří Koťátko, E15)

Adam Vojtěch (34) rezignoval a co přijde dál, se tak úplně neví. I když něco ze svých plánů už poodhalil a netajil se tím, že by si s manželkou pořídili konečně společného potomka. Ve hře je ovšem možná i velký hudební comeback.

„V případě, že rezignujete na svůj post ministra, uděláme vám turné.“ Taková byla před časem slova šéfa společnosti prodávající vstupenky, jak uvádí web ŽivotvČesku.cz. Tenkrát pochopitelně vůbec netušil, jak je pravdě blízko. A jelikož se slovo má plnit, k návratu exministra na pódia nejspíš opravdu dojde. „Skutečně ta společnost ohlásila můj koncert, výzvu jsem přijal. Tento týden budeme řešit detaily,“ přiznal pro citovaný zdroj Adam Vojtěch.

Video: Jak si nainstalovat eRoušku?

Na akci s názvem Adam Vojtěch COMEBACK 2020 mají být dokonce v prodeji i vstupenky. Údajně se jich prodalo asi 700 kusů. „Oni jsou připraveni do toho jít a skutečně to nebrali jen jako recesi. Budeme řešit místo a jakým způsobem to pojmout ve světle nějakých dalších opatření," sdělil k plánovanému koncertu exministr.

Také on přiložil ruku k dílu a zkontaktoval své muzikanty: „S kapelou jsem v kontaktu a oslovil jsem členy, jestli by do toho se mnou šli a všichni řekli, že ano. Na nové skladby nebyl moc čas, takže zazní spíše nějaké starší věci. Určitě to ale nebude tak, že bych se vrátil profesionálně k hudbě. Stále to pro mě bude koníček, který pro mě bude relaxem,“ dodal k životní změně Adam Vojtěch.

Vojtěch: O uvolnění kulturních akcí žádali pořadatelé

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
2. 10. 2020 • 10:37

Bellmeku, ty stará ulhaná šmudlo. Ty máš zase slovní průjem ty nulo. Ty jsi ten nejhloupější žvanil na kilometry daleko. Švihej vytírat a vyper si někdy ty špinavé tepláky.

-bello-
1. 10. 2020 • 13:25

Prymula je zapotřebí .Ale v jeho kůži bych být nechtěla.Z jeho strany je to oběť. Mnoho blbů neustále vidí vojáka z úhlu minulé éry.Tak vychovávají školy a rodiče své děti a ty, aniž si cokoli ověří , jak tupci opakují něco o zelených mozcích a místo roušek mají záclony a demonstrují. Armáda je v zemích Západu na vysoké úrovni, naše je na srovnatelná s USA.Vzdělání na vojenské VŠ je na rozdíl od mnohých soukromých a jiných VŠ úplně jiné , špičkové .A Prymula tu školu absolvoval a své věci rozumí, ale i tak, že komplexně.Což zde Adam nedokázal.
Takže dětičky od polovzdělanců vidí ve všem zelený mozek bolševika, lítají na Letnou a až budou ležet na zemi v nemocnících a lapat po dechu budou řvát, že je vláda neochránila.
Mám dost!
Na Západě poslechnout musí, tady snad je Prymula donutí .Slaboch Adam ať jde skládat ódy na svou ženu a neplete se do zdravotnictví a managementu .

zamlzena
1. 10. 2020 • 10:57

Pan Primula byl v současnosti celkem zapotřebí, ale vojenství do každé profese asi spíše nepatří. Nevylučuje ale epidemiologii i. a vakcinologii. Předcházení infekcí ve válkách je dost důležité. Myale máme bohužel hodně špatné zkušenosti s lékařem-.psychoiatrem-vojákem, Byl to zcela nezapomenutelný zážitek, který nepřeji opravdu nikomu.

-bello-
1. 10. 2020 • 00:52

Jako ministr amatér. Jako muzikant vůbec nevím, že je. Jako politická osobnost za ANO taky tupec, protože zapomněl před tím ukončit členství v ODS ( A ODS tupě zírala na ministra jejich strany proč je v ANO ) .Prostě ministr " manažer "

Takže do nového startu s kolika platy ? by měl ještě česat jinak patku, aby nevypadal , jak Pavlásek v Na stojáku "

DWEI
30. 9. 2020 • 16:15

Exministrovi jsme fandili - snažil se, ale schytával to ze všech stran.... Samozřejmě Ti největší *** vědí všechno nejlíp, všude byli, ale umí hlavně prudit, urážet a ještě k tomu lhát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.