Charlotte Ella Gottová slaví narozeniny: Táta Karel by byl pyšný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Charlotte Ella Gottová slaví narozeniny: Táta Karel by byl pyšný!

Gottova (†80) dcera Charlotte slaví 17. narozeniny: Jak s ní šel čas?! Od »nedělňátka« po krásku
Gottova (†80) dcera Charlotte slaví 17. narozeniny: Jak s ní šel čas?! Od »nedělňátka« po krásku (profimedia.cz, archiv)

Poslední rok do dospělosti dnes slaví talentovaná dcera Karla Gotta (†80) Charlotte Ella. Začínající zpěvačka nejenže roste do krásy, ale též nezapře talent a podobu po svém legendárním tatínkovi.  

Ještě nedosáhla plnoletosti, život ji už však stihl připravit krásné i smutné chvíle. Jako dceři nejúspěšnějšího zpěváka se jí odmalička dostávalo velké pozornosti, popularita slavného tatínka ji ale nesemlela. Geny zapřít nelze, a tak bylo logické, že zpěv bude nedílnou součástí Charlottina života. Již v útlém věku si i se svou mladší sestrou Nelly Sofií (14) zkusila menší role v muzikálu Antoinetta – královna Francie, sama pak účinkovala v muzikálu Mata Hari.

Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video!

Video se připravuje ...

Hudební dráha jí do jisté míry byla předurčena. Mimo zpěv se věnuje hře na klavír a díky muzikálům i pohádce Když draka bolí hlava rozvíjí i herecký talent. Jak se již dříve očekávalo, s tatínkem spolupracovala na třech duetech. Kromě duetu pro výše zmíněnou pohádku vznikl i duet pro Anděl Páně 2. Tím nejslavnějším je dozajista Srdce nehasnou, při němž se tatínek s dcerou postupně loučili.

Během koncertu na počest Karla Gotta v O2 aréně se očekávalo, že právě tímto duetem Charlotte uctí tatínkovu památku. Nakonec se rozhodlo, že s ohledem na citlivost zazpívá Zvonky štěstí po boku Dary Rolins (50). „S Ivanou Gottovou (47) jsme to řešili už několikrát a máme na to stejný názor. Podle toho, co ta píseň nese, bych se stavěl do role Charlottina odcházejícího otce. To by pro ni bylo bolestné, tak jsme se rozhodli ji předvést tak, jak vznikla. Jen s kytarou,“ cituje autora písně Richarda Krajča (45) server eXtra.cz. Se Zvonky štěstí ale též zaznamenala úspěch a dočkala se i pochvaly od své starší kolegyně. „Charlottka to ale zvládla fantasticky a tatínek by na ni byl pyšný,“ řekla tehdy Dara Rolins.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.