Zvrácené a nemorální! Krutá facka do tváře Ivany Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrácené a nemorální! Krutá facka do tváře Ivany Gottové

Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem ...
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem ... (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Sedmačtyřicetiletá Gottová to pořádně schytala od Mistrových fanoušků. Zatímco Ivana ze svého počinu září radostí, někteří fanoušci zpěváka pění vzteky! O co jde?

„Nezlobte se na mě, mně to přijde zvrácené. Není to trošku morbidní? Přijde mi to naprosto nevhodné, nemorální. Fuj, to vůbec nepovažuji za pěkné, připadá mi to pro pana Gotta ponižující," láteří lidé po zveřejnění informace Ivany Gottové, že Mistrovu autobiografii Má cesta za štěstím namluví zpěvákův hlas vytvořený umělou inteligencí.

Kdo zneuctil památku Karla Gotta?

Video se připravuje ...

„Pevně věřím, že z využití umělé intelegence by byl nadšený i sám Karel. Vždy své fanoušky rád překvapoval, fascinovaly ho moderní technologie a inovace," hájí své rozhodnutí vdova z Bertramky, které musíme dát za pravdu. Legendární umělec byl totiž nejen zanícený badatel v oblasti historii, ale také velký propagátor všeho nového!

Mrazivá poslední slova Karla Gotta:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppadys13
25. 6. 2023 • 20:19

Nevím,co na té šeredné ženské šakal viděl.

Miroslava Schenkova
25. 6. 2023 • 11:32

Ať udělá, co udělá bude to vždy špatně. Je to normální bytost a má právo na svůj život a řídit si ho jak chce a nepotřebuje řady fanoušků jejího zesnulého manžela. Dejte jí laskavě pokoj.🤔

Jana Nováková
25. 6. 2023 • 08:33

I.S.,amba.Abyste se bezbláznili.Nechte Gottovou na pokoji.Máte typickou českou hnusnou vlastnost- závist!! Jen bych radila paní Gottové aby přestala truchlit,chránit nějaké Karlovy odkazy,pořádat vzpomínkové koncerty, začala normálně žít a kašlat na lidi co se jí montujou do života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.